Loomemajanduskeskus kutsub talgulisi parki korrastama 23. aprill

Tartu Loomemajanduskeskus
23.04.2012

Tartu Loomemajanduskeskus kutsub abilisi Kalevi tänava majade juures olevat parki korrastama nii 2. mail Tartu linna heakorrakampaania raames kui ka 5. mail „Teeme ära“ talgupäevale.


Tartu linna heakorratalgute raames toimub Kalevi tänava pargi korrastamine 2. mail kell 14-19. Linnavalitsuse poolt on tööriistad ja -kindad. Talgutele saab registreeruda aadressil ave@lmk.ee.

5. mail kell 11-16 saavad abilised loomemajanduskeskuse pargi koristamisel kaasa lüüa „Teeme ära“ talgupäeva raames. Registreeruda saab "Teeme ära" kodulehe kaudu
(http://talgud.teemeara.ee/events/tartu-loomemajanduskeskuse-pargiala-korrastamine-1). Kontaktisik on Mari-Liis Nummert, tel 5192 2019.

Mõlemal talgupäeval pakutakse abilistele ka kehakinnitust.

Loomemajanduskeskus soovib pargi korrastada selleks, et seal väliüritusi korraldada ning pakkuda linlastele mõnusat ajaveetmiskohta. Sel aastal on pargialal plaanis korraldada
iga kuu esimesel ja kolmandal laupäeval Karlova turupäeva, loomemajanduskeskuse maastikuarhitektid kavandavad parki linnamööblit ning mitte kaugel pargialast avab kohvik Spargel välikohviku.

Tartu Loomemajanduskeskuse park asub Kalevi 13, 15 ja 17 majade juures.

Lisainfo: loomemajanduskeskuse projektijuht Ave Anniste, ave@lmk.ee, 5803 5358.