Singi-koorepirukas värske salatiga

Rahvusköök/piirkond

Prantsuse

Kogus - mitmele sööjale jagub

8-le

Koostisosad ja kogused

500 g muretainast

Kate:
  • 2 muna
  • 2.5 dl rõõska koort
  • 2 dl riivjuustu
  • 200 g sinki
  • 2 spl hakitud päikesekuivatatud tomateid

Valmistamine

Rulli tainas ümmarguseks kettaks ning aseta vormi põhja ja äärtele. Torka kahvliga tainapõhja mõned augud. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit. Aseta eelküpsetatud põhjale sink ja hakitud päikesekuivatatud tomatid. Klopi munad ja koor segamini ning maitsesta. Sega hulka riivjuust ja kalla segu pirukale. Küpseta ahjus 200°C juures 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt helepruun.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »