Rahvusköök/piirkond

Peipsiveere

Kogus - mitmele sööjale jagub

10

Koostisosad ja kogused

  • kartul 800 g
  • räimefilee 750 g
  • suitsusink 250 g
  • mugulsibul 150 g
  • muna 5 tk
  • piim 0,7 l
  • nisujahu 100 g
  • sool
  • till
  • või 100 g
  • riivsai 100 g

Valmistamine

Tükelda suitsusink kuubikuteks,puhasta ja haki sibul.Pese ja viiluta kartulid ratasteks. Pruunista kergelt singikuubikud,sibulad ja kartulirattad.Aseta segu kihiti räimefileedega võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi. Munast-piimast-jahust valmista ülevalamissegu ,vala segu vormis olevatele toiduainetele. Puista peale võitükikesi. Küpseta ahjus 175 C juures 45-50 minutit. Head isu!

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »