Ormsö kött soppa

Rahvusköök/piirkond

Vormsi

Kogus - mitmele sööjale jagub

30

Koostisosad ja kogused

  • sea suitsukoot – 4tk
  • sealiha kaelakarbonaad – 2 kilo
  • odrakruup - 1 kilo
  • värske kapsas – 2 keskmist pead
  • kartul – 3 kilo
  • kaalikas – 6 tk
  • porgand – 3 kilo
  • mugulsibul – pool kilo

Valmistamine

Vesi (10 l) lihaga keema, keeta puljong. Tõsta liha välja. Puljongisse keema porgand, siis sibul, kartul, kapsas ja kaalikas. Kui need pehmed,
tükelda pehmeks keenud liha ja pane potti tagasi. Kruubid keeda eraldi,
tõsta veel kõik koos keema, maitsesta soolaga, peale tilli, peterselli.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »