Järsi veiselihahõrgutis punaveinileotises

Rahvusköök/piirkond

Järsi küla Järvamaa

Kogus - mitmele sööjale jagub

20

Koostisosad ja kogused

  • küüslauguküüs 16 tk
  • punane vein 1000 ml
  • rosmariin 1 peotäis
  • sool, pipar
  • 3 kg kartulit
  • tüümian 2 peotäis
  • veiseliha 1300

Valmistamine

1. Maitsesta liha soola ja pipraga . Pressi peale küüslauk, määri liha kokku.
2. Peale pane lihale, rosmariin ja tüümian.
3. Kalla kõik üle punase veiniga ja jäta marinaadi 3 tunniks.
4. Prae hästi kuumal pannil liha mõlemalt poolt 3 minutit.
5. Serveeri kartuli ja salatiga.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »