Hapukapsa plaadipirukas

Rahvusköök/piirkond

Vene

Kogus - mitmele sööjale jagub

10

Koostisosad ja kogused

Põhi:
  • 3 dl jahu
  • 0,25 tl soola
  • 125 g võid
  • 3-4 sl külma vett
Täidis:
  • 1 pakk hapukapsast
  • 1 paprika
  • 250 g suitsusinki
  • 4 muna
  • 100 gr hapukoort
  • 200 gr riivjuustu

Valmistamine

Valmista põhi, segades kokku vajalikud koostisosad. Küpseta seda 200 kraadi juures 10 minutit. Sega omavahel kogu täidis ja vala eelküpsenud põhjale. Lase küpseda 60 min 200 kraadi juures, vala peale riivjuust ning küpseta kuni juust on sulanud.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »