Rahvusköök/piirkond

Ungari

Kogus - mitmele sööjale jagub

ca 10

Koostisosad ja kogused

  • 200 g suitsuvorsti 
  • 800 g kartuleid 
  • 2 sibulat 
  • 100 g searasva
  • 1 tahke lauasai 
  • petersellilehti
  • 1,5 - 2 l puljongit 
  • soola

Valmistamine

Kartulid ja sibulad koorida. Kartulid lõigata viiludeks, sibulad hakkida. Sibulad praadida kuumas rasvas koos kartulitega. Maitsestada soolaga, lisada saiaviilud, valada peale puljongit ja keeta, kuni kartulid on pehmed.
Soovi korral võib supipaksu läbi sõela hõõruda.
Keemise lõpul lisada vorstiviilud ja hakitud petersellilehed.

Head isu!

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »