Guljašš Auavälja moodi

Rahvusköök/piirkond

Ungari

Kogus - mitmele sööjale jagub

10

Koostisosad ja kogused

  • 1,5 kg sealiha (välisfilee või kaelakarbonaad)
  • 1 kg sibulaid
  • guljaši maitseaine ( Santa Maria)
  • sool
  • 100g tomatipastat
  • vett

Valmistamine

1,5 kg sealiha (välisfilee või kaelakarbonaad)lõigata kuubikuteks ja pruunistada, tükeldada 1 kg sibulaid ja lisada lihale. lisada guljaši maitseainet( Santa Maria), soola, 100g tomatipastat ja vett, et kataks liha.

Hautada 1,5- 2 tundi nõrgal tulel või sütel kuni sibul on "sulanud". Lisandiks keedetud kartul (mida saab õues panni peal soojendada või ka külmutatud friikartul , mida saab soojendada lõkkepannil) ja värske kurk või lehtsalat jne.

Lisainfo

Seda toitu pakutakse talgulistele siin talgul »