Valik meediakajastusi

Järva Teataja: Väätsa ootab abilisi järeltalgutele

Üle-eestilisel talgupäeval Teeme ära 2017 võeti Väätsa vallas ette mahukas ülesanne - enam kui 200 talgulise abiga oli plaan rajada rabasse 2km pikkune laudtee ja suuresti see ka õnnestus. Veidi jäi lõppeesmärgist siiski puudu ning seetõttu korraldataksegi pühapäeval rabas jätkutalgud.

Loe lisaks »

Vooremaa: Talguliste püüdlusi toetas ilus ilm

Jõgevamaal tehti möödunud laupäeval hoolega talgutöid ja talguliste püüdlusi toetas ka ilus ilm.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: JUHTKIRI: Ühisel jõul, ühisel nõul

Seltsis segasem – ka tööd teha. Ja tööd saarlased ei pelga, hoopis naudivad. Miks muidu talguteks kokku tullakse – ilma sunnita, täitsa vabatahtlikult ja lausa meeleldi – ning tööle pihta antakse. Kõik ikka hea eesmärgi nimel.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Enam kui 4000 talgulist nautis töötegemist

Saare maakonna talgukoordinaator Reet Viira tundis heameelt, et saarlased, muhulased ja väikesaarte elanikud tegid laupäeval ära suure töö, heakorrastades külaväljakuid, randasid, metsaaluseid ning alustades lausa uusehitiste rajamisega.

Loe lisaks »

Sakala: Tehti ära

94 talgukohta ja 1808 töötegijat – selline on arvuline kokkuvõte Viljandimaa «Teeme ära!» talgukampaaniast.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Jausa külaseltsi esimesed talgud

Vastloodud Jausa külaselts pidas maha oma esimesed talgud ja heiskas värskesse lipumasti Eesti riigilt kingituseks saadud vimpli ehk viira.

Loe lisaks »

Sakala: Tööd tehti usinalt, aga rekord jäi löömata

Lootus, et Viljandimaal sünnib talgurekord, purunes, sest kampaaniaks «Teeme ära!» registreeriti 93 kohta. Mullu oli neid 94.

Loe lisaks »

Meiemaa: Jööri – enne ja pärast

Laupäeval toimusid “Teeme ära!“ talgud, kus osales tänavu pea 4000 inimest. Jööris kerkis päevaga uus mänguväljak.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Talgupäeval koristati randa, riisuti lehti ja lõhuti puid

Laupäeval “Teeme ära!” talgupäeval tegutses Pärnumaal pea 4000 tragi inimest 171 talgukohas.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgupäeval korrastati Tapa vaksali ruumid

Talgupäeval “Teeme ära!” korrastati kõikvõimalikust sodist Tapa vaksali ruumid. Palju oli ehitusprahti, kokku said korjatud klaasikillud.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Tegime ära

Tänavu oli «Teeme ära!» talgupäeva märksõna valmistumine, olgu siis looduse vingerpussideks või Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.

Loe lisaks »

Postimees: Galerii: Briti sõdurid aitasid Läänemaa kodutuid loomi

Laupäeval toimunud "Teeme ära!" talgupäeva raames aitasid Briti sõdurid Läänemaal asuvas Vilkla koduta loomade varjupaigas heakorratöid läbi viia.

Loe lisaks »

Õhtuleht: GALERII | Tuukrid tarisid Snelli tiigist välja üle 30 prügikasti

"Teeme ära" talgute raames puhastasid kümmekond sukeldujat Tallinnas Snelli pargis asuvat tiiki. Lisaks kõiksugu väiksemale prahile tõmmati tiigist välja üle kolmekümne betoonist prügikasti, mitu ostukäru, jalgratas ja ketaslõikur.

Loe lisaks »

Vooremaa: Talgupäev tuleb kultuuriloo hõnguline

Täna on Eestis üleriigiline Teeme Ära talgupäev. Jõgevamaal tehakse talgukorras puhtamaks, kaunimaks ja atraktiivsemaks külaplatse, mälestusmärke, hoonete ümbrusi, taluõuesid ja talusid. Mõned talgud on ettevalmistustööd Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamiseks.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Briti sõdurid tulevad Läänemaale „Teeme ära!” talgutele

Vilkla varjupaiga rahvas rõõmustab, et varjupaiga koertest asukad saavad turvaliselt katuse alla.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Risti rahvas tegi endale talgutel piknikukoha

Talgupäev "Teeme Ära!" tõi Ristil kokku 63 inimest, alustades mudilastest ja lõpetades väga väärikas eas talgulistega.

Loe lisaks »

Vooremaa: Jõgevamaal osales 75 talgul 1804 talgulist

Üleriigiline Teeme ära talgupäev, mille raames korraldati tänavu rekordiline arv talguid, oli väga tegus ja lõppes edukalt. Päikseline ilm soodustas talgupäeval kaasalöömist – tänavu korraldati kokku 2130 talgut, millest õhtustel andmetel võttis osa vähemalt 50 358 inimest ehk 3,8 protsenti eestimaalastest. Jõgevamaal osales esialgsetel andmetel 75 talgul 1804 talgulist,teatas Teeme ära meeskond.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Haapsalu noored koristasid Kastani parki

Laupäeval, kui üle Eesti peeti Teeme Ära talgupäeva, tehti Noorte omaalgatuse eestvedamisel talgutööd ja Haapsalus Kastani pargis.

Loe lisaks »

Meiemaa: JUHTKIRI - Kingitus kodumaale

Laupäeval peeti taas kümnete tuhandete eestimaalaste igakevadiseks suursündmuseks kujunenud Teeme Ära talgupäeva.

Loe lisaks »

Meiemaa:Saarlased tegid jälle ära

Laupäevane soe päikesepaisteline ilm tõi üleriigilisele talgu- päevale Teeme ära! taas rekordarvu osalejaid.

Loe lisaks »

Maaleht: FOTOD: Metsaühistud istutasid Teeme ära talgupäeval metsa

Sel kevadel on metsaühistud üle Eesti kutsunud metsasõpru erametsadesse metsateemadel arutama ning istutustöödel käsi metsamullaseks tegema. Teeme ära talgupäeval käisid huvilised metsapäevadel Harjumaal Vardi Erametsaseltsis, Ida-Virumaal Virumaa Metsaühistus ning Lääne-Virumaal Viru-Lemmu Metsaseltsis. Igal metsapäeval pandi mulda mitu tuhat väikest puud.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Juhtkiri: kevadised talgud näitavad elujõudu

Reedese seisuga oli „Teeme ära!” internetikaardile kantud Läänemaal 128 talgut. Ka mullu sai Läänemaa „Teeme ära!” talgulisi kokku arvutades rõõmustada, et meid oli suhteliselt rohkem kui mujal Eestis.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme Ära talgupäev õnnestus hästi, osales vähemalt 50 358 talgulist

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev, mille raames korraldati tänavu rekordiline arv talguid, oli väga tegus ja lõppes edukalt. Päikseline ilm soodustas talgupäeval kaasalöömist – tänavu korraldati kokku 2130 talgut, millest õhtustel andmetel võttis osa vähemalt 50 358 inimest ehk 3,8% eestimaalastest. Teeme Ära talgupäeva meeskond tänab ja tunnustab kõiki talgujuhte ja talgulisi, kes otsustasid kodust välja tulla ja tegid oma talgutegudega tuhandeid kingitusi kogu Eestimaale! Päeva jooksul kogunenud vahetuid muljeid ja talguleide saab lugeda.

Loe lisaks »

МК-Эстония: В общеэстонском Дне полезных дел «Сделаем!» приняли участие более 50 000 человек

В общеэстонском Дне полезных дел «Сделаем!» в субботу в 2130 толоках приняли участие по меньшей мере 50 358 человек, то есть 3,8 процента жителей страны.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme Ära talgupäeval osalevad täna kümned tuhanded eestimaalased

Täna tulevad kümned tuhanded inimesed Eestimaa erinevais paigus kodudest välja, et osaleda ühiselt Teeme Ära talgupäeval ning aidata kaasa kogukonna ja kodukandi elu edenemisele. Varahommikuse seisuga oli Teeme Ära kodulehele kirja pandud 2103 talgut, millest plaanib eelregistreerumise järgi osa võtta üle 26 000 eestimaalase. Kaasa lööma on oodatud kõik inimesed, ka need, kes pole end osalejana kirja pannud ja jätsid otsustamise tänasele hommikule – talgupäeva ilm tuleb hea ja talgujuhid ootavad abikäsi kõikjal!

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgupäev püstitas osalemisrekordi

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev, mille raames korraldati tänavu rekordiline arv talguid, oli korraldajate hinnangul vägagi tegus ning lõppes edukalt – päikseline ilm soodustas talgupäeval kaasalöömist ja nii osales 2130 talgul vähemalt 50 358 inimest ehk 3,8 protsenti eestimaalastest.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Rekord! Teeme Ära talgupäeval osales üle 50 000 inimese

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev, mille raames korraldati tänavu rekordiline arv talguid, oli korraldajate hinnangul vägagi tegus ning lõppes edukalt – päikseline ilm soodustas talgupäeval kaasalöömist ja nii osales 2130 talgul vähemalt 50 358 inimest ehk 3,8 protsenti eestimaalastest. Läänemaal oli 128 talgul 2633 talgulist. Ridala vallas leiti talgute käigus suurtükimürsk

Loe lisaks »

Reporter: Pärnakad puhastasid linna tähtsaimat paika - randa!

Tahkuranna ja Pärnu rannas käis täna hommikul samuti vilgas koristustegevus. Osa neist talgutest on isegi vanemad kui Teeme Ära! aktsioon.

Loe lisaks »

Reporter: Tallinn kihas talgulistest: Schnelli tiiki puhastasid tuukrid, Lillepi park sai uue ilme

Täna toimus üle-Eestiline suur talgupäev Teeme Ära!. Alustame Tallinnast, kus kena ja kevadine päev tõi välja tuhanded aktiivsed linlased.

Loe lisaks »

Postimees: Kaart: talgutel osales vähemalt 50 358 talgulist

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev, mille raames korraldati tänavu rekordiline arv talguid, oli väga tegus ja lõppes edukalt, teatas ettevõtmise meeskond.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Enam kui 50 000 osalejaga talgupäev purustas varasemad osalusrekordid

Üleeestiline talgupäev "Teeme ära!", mille raames korraldati tänavu rekordiline arv talguid, oli korraldajate hinnangul vägagi tegus ning lõppes edukalt – päikseline ilm soodustas talgupäeval kaasalöömist ja nii osales 2130 talgul vähemalt 50 358 inimest ehk 3,8 protsenti eestimaalastest.

Loe lisaks »

Delfi: Teeme Ära talgupäeval osales rekordiliselt vähemalt 50 358 talgulist

Üle-eestilise Teeme Ära talgupäeval korraldati tänavu rekordiline arv talguid. Kokku oli 2130 talgut, millest õhtustel andmetel võttis osa vähemalt 50 358 inimest ehk 3,8% eestimaalastest.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Suurtükimürsk ja rehvipüramiid ehk Mida leiti ja tehti talgupäeval!

Täna toimus üle Eesti  "Teeme ära" talgupäev, mis pani kümned tuhanded inimesed loodust korrastama. Talgute käigus leitakse alati korrastatavatelt pindadelt midagi huvitavat ja kui ei leitagi, siis paljud saadavad ise midagi põnevat korda. Just nendest põnevatest momentidest jagasid korraldajaid oma kodulehel noppeid.

Loe lisaks »

Pealinn: Enam kui 50 000 osalejaga talgupäev purustas varasemad osalusrekordid

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev, mille raames korraldati tänavu rekordiline arv talguid, oli korraldajate hinnangul vägagi tegus ning lõppes edukalt – päikseline ilm soodustas talgupäeval kaasalöömist ja nii osales 2130 talgul vähemalt 50 358 inimest ehk 3,8 protsenti eestimaalastest.

Loe lisaks »

Err.ee: Snelli tiigist toodi koristustalgutel välja hulk prügikaste

Tallinnas koristati Teeme Ära talgupäeval muu hulgas ka vanalinna külje all asuva Snelli tiigi põhja.

Loe lisaks »

Err.ee: Teeme Ära talgupäeval osales üle 50 000 eestimaalase

Tänavusel Teeme Ära talgupäeval korraldati rekordiline arv talguid ning osalejaid oli üle 50 000.

Loe lisaks »

Err.ee: Teeme Ära talgute ja ka talguliste arv oli tänavu rekordiline

Tänasel Teeme Ära talgupäeval korrastati lipuväljakuid, tantsuplatse ja ranna-alasid, rajati laudteid ja tehti palju muud head. Rekordid sündisid nii talgute kui ka neil kaasalööjate arvus, ütles Jane Saluorule Teeme Ära eestvedaja Tarmo Tüür.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Väätsal valmis talgulistega raskeim lõik laudteest rappa

Täna valmis Väätsa vallas Teeme ära talgupäeval 260 inimese abiga kahe kilomeetrisest laudteest rappa pool, valmis sai just see kaugem ja raskem osa.

Loe lisaks »

Delfi: Talgupäev täies hoos: muu hulgas on leitud töökorras ader, kaks gaasimaski ja pudelipostiga venekeelne armastuskiri

Tänane Teeme Ära talgupäev käib täie hooga kõikjal üle Eesti ja on siiani sujunud tõrgeteta. Tartusse talgupäeva staapi laekunud info kohaselt on talgulisi tulnud paljudesse kohtadesse oodatust rohkem, täpsem ülevaade osalejate arvust maakondade kaupa selgub õhtul kella kuueks.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Galerii: Talgulised istutasid puid ja leidsid lõkkest muistise

Tänane "Teeme ära!" talgupäev tõi Valgamaale rahvast üle Eesti. Suure osa töödest moodustas koristamine, ent tehti ka hulgaliselt muid töid nii käsitsi kui masinatega.

Loe lisaks »

Postimees: Talgupäev käib täie hooga ja sujub tõrgeteta

Tänane Teeme Ära talgupäev käib täie hooga kõikjal üle Eesti ja on siiani sujunud tõrgeteta.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Mädara külaplats riisuti lehtedest puhtaks

Mädara külaplatsi ilusa väljanägemise eest tuli hoolt kandma kümme inimest.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Galerii: talgud Tapa rongijaamas

Tänasel talgupäeval “Teeme ära!” koristati Tapa vaksali ruumid, et seal saaks augustis korraldada nostalgiahõngulise kogukonnaprojekti “Tapa rongijaama elluärkamine” ja teisi üritusi.

Loe lisaks »

Delfi: FOTOD: Teeme Ära talgulised ehitasid Väätsa rabas mitu kilomeetrit laudteid

Üle Eesti toimuvatel ulatuslikel koristustalgutel osaleb mitukümmend tuhat inimest. Väätsa rabas ehitatavad talgulised näiteks kaks kilomeetrit laudteid.

Loe lisaks »

Maaleht: FOTOD: Talgupäev on hoogsalt käima läinud

Täna tulevad kümned tuhanded inimesed Eestimaa erinevais paigus kodudest välja, et osaleda ühiselt Teeme Ära talgupäeval ning aidata kaasa kogukonna ja kodukandi elu edenemisele. Maaleht avaldab talguliste fotosid erinevates Eestimaa paigust. Kui ka sul on vahvaid fotosid talgutest, saada need veeb@maaleht.ee

Loe lisaks »

Järva Teataja: Väätsal algas rabasse laudtee ehitus

Paarisada inimest kogunes täna Väätsa vallas, et Teeme Ära talgupäeval ehitada rappa üle kahe kilomeetri laudteed.

Loe lisaks »

Pealinn: Heakorratalgulisi ootab päikeseline ilm

Ilmateenistuse andmetel ootab Teeme Ära heakorratalgutel osalejaid päikseline ja sajuta ilm.

Loe lisaks »

Pealinn: Teeme Ära talgupäev ootab enam kui 26 000 osavõtjat

Täna tulevad kümned tuhanded inimesed kodudest välja, et osaleda ühiselt Teeme Ära talgupäeval ning aidata kaasa kogukonna ja kodukandi elu edenemisele – varahommikuse seisuga oli Teeme Ära kodulehele kirja pandud 2103 talgut, millest plaanib eelregistreerumise järgi osa võtta üle 26 000 eestimaalase.

Loe lisaks »

Valga Linnavalitsus: Valga linnas toimuvad nii heakorra- kui mõttetalgud

Valga linnavalitsus on sellel aastal võtnud eest vedada kahed ülelinnalised talgud: 5. mail kella 12st kuni 15ni toimuvad heakorratalgud "Pedeli rannahooajaks vormi" ja 6. mail kella 10st kuni 16ni mõttetalgud „Paku oma kodulinnale Valgale väärt idee".

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Saare- ja Muhumaal 119 talgut

Üle-eestilise talgupäeva “Teeme ära” raames korraldatakse Saare maakonnas täna 119 talgut, millest enamik on seotud heakorratöödega.

Loe lisaks »

Delfi: Сегодня в Дне полезных дел ”Сделаем!” участвуют тысячи жителей Эстонии

Сегодня десятки тысяч человек по всей Эстонии вышли из своих домов, чтобы принять участие в Дне полезных дел ”Сделаем!” и способствовать таким образом развитию и красоте своего родного края.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Üle 26 000 osaleja Teeme Ära talgupäeval – tublisti rohkem kui mullu

Täna tulevad kümned tuhanded inimesed kodudest välja, et osaleda ühiselt Teeme Ära talgupäeval ning aidata kaasa kogukonna ja kodukandi elu edenemisele – varahommikuse seisuga oli Teeme Ära kodulehele kirja pandud 2103 talgut, millest plaanib eelregistreerumise järgi osa võtta üle 26 000 eestimaalase.

Loe lisaks »

Err.ee: Сегодня в Эстонии проходит День полезных дел

В субботу, 6 мая, во всех уголках Эстонии пройдет акция "Сделаем!". В тот день будет проведено более 2100 толок, на участие в которых зарегистрировались более 26 000 человек.

Loe lisaks »

Sakala: Tänavuste talgutega tüüritakse rekordi poole

Laupäevaseks üle-eestiliseks talgukampaaniaks  «Teeme ära!» on Viljandimaal  kirja pandud 93 kohta ning maakonna koordinaator Enn Sarv usub, et seekord sünnib osalejarekord.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Teeme Ära talgupäev ootab enam kui 26 000 osavõtjat

Täna tulevad kümned tuhanded inimesed kodudest välja, et osaleda ühiselt Teeme Ära talgupäeval ning aidata kaasa kogukonna ja kodukandi elu edenemisele – varahommikuse seisuga oli Teeme Ära kodulehele kirja pandud 2103 talgut, millest plaanib eelregistreerumise järgi osa võtta üle 26 000 eestimaalase.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Üleskutse: pildistage talgupäeva!

​Täna toimub kõikjal Eestis järjekordne "Teeme ära!" talgupäev, kuhu on riigi eri paigus registreerunud juba 26 000 osalejat. Pärnumaal on 170 talgukohta.

Loe lisaks »

Õhtuleht: Täna toimuvad üle Eesti "Teeme ära" talgud

Täna tulevad kümned tuhanded inimesed Eestimaa erinevais paigus kodudest välja, et osaleda ühiselt "Teeme Ära" talgupäeval ja seeläbi anda oma panus ilusama ja puhtama kodumaa nimel ning valmistuda üheskoos peagi saabuvaks Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.

Loe lisaks »

Delfi: Teeme Ära talgupäeval osalevad täna kümned tuhanded eestimaalased

Täna tulevad kümned tuhanded inimesed Eestimaa erinevais paigus kodudest välja, et osaleda ühiselt Teeme Ära talgupäeval ning aidata kaasa kogukonna ja kodukandi elu edenemisele.

Loe lisaks »

Err.ee: Teeme Ära laupäevasel talgupäeval osaleb üle 25 000 eestimaalase

Varahommikuse seisuga oli Teeme Ära kodulehele kirja pandud 2103 talgut, millest plaanib eelregistreerumise järgi osa võtta üle 26 000 eestimaalase.

Loe lisaks »

Maaleht: Teeme Ära talgupäeval osalevad täna kümned tuhanded eestimaalased

Täna tulevad kümned tuhanded inimesed Eestimaa erinevais paigus kodudest välja, et osaleda ühiselt Teeme Ära talgupäeval ning aidata kaasa kogukonna ja kodukandi elu edenemisele.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Kalev Vilgats: Koristame ära!

Talgud on talupojakultuurist pärit ettevõtmine, et teha ära midagi, mis nõuab rohkem tööjõudu kui ühel perel, majapidamisel või talul. Talgud lõppesid ühise söömaaja ja kiikumise, vahel simmaniga. Nii selgitab Vikipeedia talgute olemust.

Loe lisaks »

Meiemaa.ee: Talgulised löövad rekordeid

Täna saab hoo sisse järjekordne “Teeme ära!“, kuhu eile lõunaks oli Eestis registreeritud üle 2095 talgu, millest Saaremaal 206. See on meie maakonnas viimase seitsme aasta rekord. Talgulisi oli end kirja pannud 2176.

Loe lisaks »

Elmar: Mõni minut muusikata: Lauri Läänemets Väätsa raba laudtee

Raadiointervjuu:  Lauri Läänemets Väätsa raba laudtee

Loe lisaks »

Tartu Postimees: Noored pagarid-kondiitrid vuhivad talgulistele küpsiseid ja pirukaid teha

Homme haaravad eestlased labidad ja rehad, et talgukorras oma kodukandis midagi asjalikku ära teha. Tartu kutsehariduskeskuse pagari-kondiitri eriala õpilased saavad oma talgutel aga käed jahuseks, et kinkida teistele töötegijatele kosutuseks omavalmistatud küpsiseid ja lihapirukaid.

Loe lisaks »

Harju Elu: Talgud Harjus: laululavad korda ning abikäsi saartele

2. mai seisuga oli maakonnas registreeritud 299 homme toimuvat talgute “Teeme ära” tööpaika. Külm ja lumine aprill pole pidurdanud vabatahtlike indu ning kuu lõpus lisandus päevas kuni kümme uut talgupaika.

Loe lisaks »

Järva Teataja: 220 talgulist ehitavad homme Väätsa rabasse laudtee

Väätsa vallas Järvamaal, ehitatakse Teeme Ära talgupäeval 6. mai kella 10:00, 2 km laudteed.

Loe lisaks »

Läänlane: Läänemaal on registreeritud 128 talgupaika, enim osalejaid on Lääne-Nigulas

Homme on üle-eestiline “Teeme Ära” talgupäev. Läänemaal on Teeme Ära veebilehel talgud registreeritud 128 paigas. Ülekaalukalt kõige rohkem talguid on registreeritud Lääne-Nigulas – 40.

Loe lisaks »

Maaleht: 220 talgulist ehitavad Väätsa rabasse laudtee

Väätsa vallas Järvamaal tahetakse kuu aja töö ära teha
päevaga ja ehitada Teeme Ära talgupäeva raames 2 km laudteed.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Valgas leiavad aset nii heakorra- kui mõttetalgud

Valga linnavalitsus on sel aastal võtnud eest vedada kahed ülelinnalised talgud. 5. mail kella 12st kella 15ni toimuvad heakorratalgud «Pedeli rannahooajaks vormi» ja 6. mail kella 10st kella 16ni mõttetalgud «Paku oma kodulinnale Valgale väärt idee», andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Loe lisaks »

Terevisioon: Soovitused "Teeme Ära!" talgulistele

Räägime selleaastasest talgupäevast, jagame talgutele minejatele soovitusi ja tutvustame talgute stardipaketti.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Rekordarv talguid kirjas

Hiiumaal on kirjas rekordarv Teeme Ära! talgukohti – 35. Talgupäeva Hiiumaa koordinaator Ester Tammis teatas, et prügikotid on kõikidele soovijatele välja jagatud. Nagu igal aastal, nii ka tänavu võetakse talguprügi tasuta vastu Hiiumaa jäätmejaamas laupäeval kella 10–14ni ja esmaspäeval kella 9–17ni. Talgute nimekiri on jaamas olemas, tuleb vaid öelda talgute asukoht või nimetus ja talgujuhi nimi.

Loe lisaks »

Sakala: Talgud toovad kokku inimesed east ja ametist hoolimata

Eilsetele talgutele kindral Johan Laidoneri sünnikohta tähistava mälestusmärgi juures oli kogunenud umbes 40 paari töökäsi.

Loe lisaks »

Err: Homseks üleriigiliseks talgupäevaks on ennast kirja pannud üle 24 000 inimese

Indrek Kiisler küsis talgute eestvedajalt Tarmo Tüürilt, mis sel aastal teisiti on?

Loe lisaks »

Pealinn: Kakumäe Rahva Selts kutsub Kakumäe poolsaare talgupäevale

Kakumäe Rahva Selts ja kohalikud vabatahtlikud korrastavad talgupäeval Kakumäe poolsaare tipus oleva Peeter Suure merekindluse rannakaitsepatarei ümbrust.

Loe lisaks »

Sakala: Ilmateenistus prognoosib talgupäevaks sademeteta ilma

Ilmateenistuse prognoosib laupäevaks, aktsiooni «Teeme ära!» peamiseks talgupäevaks sajuta, kuid võrdlemisi jahedat ilma.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Ilmateenistus prognoosib talgupäevaks sademeteta ilma

Ilmateenistuse prognoosib laupäevaks, aktsiooni "Teeme ära" peamiseks talgupäevaks sajuta, kuid võrdlemisi jahedat ilma.

Loe lisaks »

Pealinn: Kesklinnas tulevad sel aastal ka sukeldumistalgud

Tallinna kesklinnas algab „Teeme ära!“ koristuskampaania homse talgupäevaga linnahalli juures ja jätkub sukeldumistalgutega Snelli tiigil.

Loe lisaks »

GoodNews: Galerii! Tallinna Lauluväljakul alustati talgutega

Teeme Ära talgupäeva meeskond ning XII noorte laulu- ja tantsupeo “Mina jään” korraldustoimkond andsid Tallinna Lauluväljakul hoo sisse üle-eestilise talgupäeva nädalale.

Loe lisaks »

Pealinn: FOTOD! Lauluväljakul tehti algust talgutega

"Teeme Ära" talgupäeva meeskond ning XII noorte laulu- ja tantsupeo "Mina jään" korraldustoimkond andsid Tallinna Lauluväljakul hoo sisse üle-eestilise talgupäeva nädalale.

Loe lisaks »

Delfi: Kesklinnas tulevad sel aastal ka sukeldumistalgud

Tallinna kesklinnas algab „Teeme ära!“ koristuskampaania homse talgupäevaga linnahalli juures ja jätkub sukeldumistalgutega Snelli tiigil.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Kaitseliitlased vuntsivad talgupäeval lipuväljakuid

Laupäeval, 6. mail on järjekordne "Teeme ära!" talgupäev. Korraldajad on tänavu kutsunud üles muude tööde seas korrastama lipuväljakuid kõikjal Eestis, valmistudes nii riigi 100 aasta juubeliks. Kaitseliit võtab sellest ettepanekust rõõmuga kinni, sest organisatsiooni sajanda aastapäeva eel pole midagi loomulikumat.

Loe lisaks »

Vooremaa: Tähelepanu, valmis olla, talgud!

Juba kümnendat kevadet kogunevad eestimaalased Teeme ära egiidi all ühiselt talgutele. Teeme ära algatuse stardipauk kõlas 2008. aastal üle-eestiliste prügikoristustalgutena. Sealt veerema läinud lumepall on Eestimaal aina hoogu kogunud ning jõudnud ka enam kui 100sse riiki üle ilma. Meie siin valmistume hea tundega uueks talgukevadeks, meeles mõlkumas uued talgumõtted ja talguteod. Millele siis tänavu oma tähelepanu suuname?

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgulised lähevad jooksuga prügi korjama

Teisipäevaks oli talguveebis kirjas napilt alla saja Järvamaa talgu, täpsemalt 98. Laupäeva eel on ilmselt saja piir ületatudki, nii et kes otsib, see leiab endale sobivaima. Järva Teataja noppis nimekirjast välja mõne põnevama talgupaiga.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: “Teeme ära!” talgupäeval saab kodukandi heaks panustada igaüks

Eilelõunase seisuga oli talgupäevale “Teeme ära!” Lääne-Virumaal kirja pandud 129 talgupaika. Päris kõik talgud ei toimu küll täpselt “Teeme ära!” üleeestilisel talgupäeval, 6. mail, mõned on praeguseks juba läbi ning muist peetakse veidi hiljem.

Loe lisaks »

Reporter: Tallinna lauluväljakul peeti maha eel-talgupäev

Juba eeloleval nädalavahetusel toimub Eestis suur talgupäev Teeme Ära! Täna tehti oma eel-talgupäev ka Tallinna lauluväljakul, kus - juba suvel peetakse maha suur noorte laulupidu "Mina jään!".

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Aktivistid tulevad Pärnu randa puhastama

Laupäeval, 6. mail toimub Pärnu rannas üle-eestiline rehade kokkutulek, kui Aloha, Pärnu surfiklubi, Pärnu linn, Eesti lohesurfi liit ja “Teeme ära!” ühendavad jõud ja teevad ranna enne algavat surfihooaega puhtaks.

Loe lisaks »

Err.ee: Talgunädal avatakse eeltalgutega

Teeme Ära meeskond ja XII noortepeo korraldajad lükkavad täna talgupäeva nädalale hoo sisse eeltalgutega Tallinna lauluväljakul.

Loe lisaks »

Postimees: Galerii ja video: talgunädal sai alguse Tallinna lauluväljakult

Täna pärastlõunal kogunesid lauluväljaku nõlval ja kaare all suuremad ning väiksemad laulu ja tantsuhuvilised. Koos nopiti üles lume alt välja sulanud prügi ja riisuti ära vana muru, et uus saaks hoogsamalt kasvama minna.

Loe lisaks »

Delfi: Teeme Ära meeskond ja XII noortepeo korraldajad lükkavad täna talgupäeva nädalale hoo sisse eeltalgutega Tallinna Lauluväljakul

Teeme Ära talgupäeva meeskond ning XII noorte laulu- ja tantsupeo "Mina jään" korraldustoimkond lükkavad täna Tallinna Lauluväljakul peetavate eeltalgutega hoo sisse üle-eestilisele talgupäeva nädalale. Eeltalgutel riisutakse ja korrastatakse koos koolinoorte ja kollektiivide esindajatega lauluväljaku nõlva ning värvitakse suvise noortepeo rongkäigu ja väljaku kaunistuselemente. Teeme Ära talgupäev toimub sel laupäeval, 6. mail ning kolmapäeva hommikuse seisuga on talguveebi kirja pandud juba üle 2000 talgu rohkem kui 22 000 talgulisega.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Laagrile tulevad appi Ameerika sõdurid

Tänavustel Teeme Ära talgupäevadel osalevad Otepää vallas Madsa spordi- ja puhkekeskuse suurematel heakorratöödel USA sõjaväelased.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgupäevaks lubab head ilma

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev toimub juba sel laupäeval, 6. mail 2017 ning kõik inimesed, kogukonnad ja organisatsioonid on oodatud talguid korraldama ja neis osalema.

Loe lisaks »

Postimees: Üle 22 000 talgulise asub Eestimaad vuntsima

Sel laupäeval toimub taaskord Teeme Ära talgupäev, kuhu tänahommikuse seisuga on end kirja pannud üle 2000 talgu enam kui 22 000 talgulisega, ning neid tuleb üha juurde.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Poolteistsada talgut ootab abikäsi

Eilse seisuga oli talgupäevale “Teeme ära!” veebis Pärnumaal registreeritud 155 talgut, millest valdav osa toimub üleriigilisel talgupäeval, 6. mail. Luurel käinud talgujuhid teavad juba, et prügi jagub.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Kuidas talgutel mõelda Eesti Vabariik 100. sünnipäevale

Kas selleks võiks kerkida kogukonda tegevus- või mänguväljak või lipumast või hoopis korrastatud pärimus - või loodusväärtuslik paik ning kuidas olla valmis loodusõnnetuseks, arutlevad mitmed juhid.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Tüütu töö muutub koos tehes lõbusamaks

Järvamaa noored näevad talgutes nii võimalust kodukoha heaks midagi ära teha kui ka õppida uusi oskusi. Esialgu tüütuna näiv töö on sõpradega koos tehes märksa lõbusam. Noorte talgukogemused kogus kokku üle-eestilise talgupäeva «Teeme ära!» Järvamaa noortejuht Helena Mägi.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Suur talgupäev katab Järvamaa erinevate ettevõtmistega

"Teeme Ära" talgupäev toimub traditsiooniliselt maikuu esimesel laupäeval. Maakonnas saab valida üle 90 talgukoha vahel.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgulised valmistuvad suureks tähtpäevaks

Järgmise nädala laupäeval on üle-eestiline talgupäev, millele on Valgamaalt registreeritud üle poolesaja talgu. Ühise töö tulemusel saavad puhtaks terved külad ja tänavad ning püstitatakse uued sinimustvalget lippu kandvad mastid.

Loe lisaks »

Sakala: Viljandimaalased valmistuvad töödele talgutel pihta andma

Veidi enam kui nädala pärast kogunetakse üle Eesti taas «Teeme ära!» talgupäevadele. Viljandimaal oli eilseks üles antud 81 talgute paika, kuid osas neist on töö juba ära tehtud ning mõnel pool tehakse seda veidi varem või hiljem üleriigilisest ettevõtmisest, mille kuupäevaks on märgitud 6. mai.

Loe lisaks »

Delfi: Kõigile Teeme Ära talgupäeval osalejatele väljastatakse soodustusi pakkuv talguhundi pass

Kõik Teeme Ära talgupäeval osalevad inimesed, kes on registreerinud end talguveebis, saavad endale ametlikult talguhundi passi - talgupäeval kaasalöömist tähistava tunnuskirja, mis avab ühtlasi juurdepääsu talgupäeva partnerite eripakkumistele.

Loe lisaks »

Meie Maa: Talgupäev pole mägede taga

Tänavuse talgukevade, kümnenda “Teema ära!” egiidi all toimuva üle-eestilise talgupäeva märksõnaks on valmistumine – valmistumine Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamiseks. Aga ka valmistumine looduse vingerpussideks ja kliimamuutusega kaasnevateks loodusõnnetusteks, mis Eestimaadki üha sagedamini puudutavad.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Tihemetsa rajatakse discgolf`irada

Talgupäeva "Teeme ära!" raames püstitatakse 6. mail Tihemetsa spordihoone juurde discgolf`irada.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: 21 talgukohta juba kirjas

Pühapäevaks oli Hiiumaal registreeritud 21 talgud. Kõige rohkem, üksteist talgukohta on kirjas Hiiu vallas, kuued talgud Käina vallas, kolm talgu­kohta on kirjas Emmaste ja üks Pühalepa vallas. Valdavalt on talgupäevaks valitud 6. mai ja tegemist külade heakorratalgutega. Talgutele registreerimine algab lähiajal samal veebilehel.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Tähelepanu, valmis olla, talgud!

Juba kümnendat kevadet kogunevad eestimaalased «Teeme ära!» egiidi all ühistalgutele. «Teeme ära!» algatuse stardipauk kõlas 2008. aastal üle-eestiliste prügikoristusena. Sealt veerema läinud lumepall on Eestimaal aina hoogu kogunud ning jõudnud ka rohkem kui sajasse riiki üle ilma. Meie siin valmistume hea tundega uueks talgukevadeks, meeles mõlkumas uued talgumõtted ja talguteod.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Tänasest saab hoo sisse talgupäeval osalejatele talguhundi passide väljastamine

Kõik Teeme Ära talgupäeval osalevad inimesed, kes on registreerinud end talguveebis, saavad tänasest endale ametlikult talguhundi passi – talgupäeval kaasalöömist tähistava tunnuskirja, mis avab ühtlasi juurdepääsu talgupäeva partnerite eripakkumistele.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme ära talgupäeva osalejatele väljastatakse talguhundi pass

Kõik Teeme Ära talgupäeval osalevad inimesed, kes on registreerinud end talguveebis, saavad tänasest endale ametlikult talguhundi passi – talgupäeval kaasalöömist tähistava tunnuskirja, mis avab ühtlasi juurdepääsu talgupäeva partnerite eripakkumistele. Pühapäeva hommikuse seisuga oli talguveebi kirja pandud juba üle 1600 talgu rohkem kui 15 000 talgulisega. Kõik on jätkuvalt oodatud maikuu esimesel laupäeval, tänavu 6. mail peetaval üle-eestilisel Teeme Ära talgupäeval talguid korraldama või end talgulisena kirja panema aadressil www.teemeara.ee.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: "Teeme ära!" meeskond hakkas heakorratalgutel osalejaile passe väljastama

Pühapäevast alates saab hoo sisse "Teeme ära!" talgupäeval osalejatele talguhundi passide väljastamine.

Loe lisaks »

Pealinn: Teeme Ära meeskond hakkas heakorratalgutel osalejaile passe väljastama

Pühapäevast alates saab hoo sisse Teeme Ära talgupäeval osalejatele talguhundi passide väljastamine.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Saaremaal plaanis juba 147 talgut

Igakevadisele “Teeme ära” talgupäevale on üle Eesti registreeritud 1572 talgut. Saare maakonnas on talguid plaanis praeguse seisuga 147.

Loe lisaks »

Viimsi Teataja: Kommunaalamet jagab pürgikotte ja kindaid

6. mail toimub taaskord traditsiooniks saanud "Teeme ära" talgupäev.

Loe lisaks »

Vooremaa: Talguhuntidele on rongisõit poole hinnaga

Laupäevast 29. aprillist 7. maini saavad Teeme Ära talgupäeval osalejad sõita rongiga poole hinnaga. Sooduspiletid on saadaval Elroni rongides talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitajatele, teatas Elron.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talguhuntidele on rongisõit poole hinnaga

29. aprillist 7. maini saavad Teeme Ära talgupäeval osalejad sõita rongiga poole hinnaga. Sooduspiletid on saadaval Elroni rongides talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitajatele.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Talgulistele on rongisõit poole hinnaga

29. aprillist 7. maini saavad "Teeme ära" talgupäeval osalejad sõita rongiga poole hinnaga. Sooduspiletid on saadaval Elroni rongides talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitajatele.

Loe lisaks »

ETV Terevisioon: Millistele teemadele ja tegevustele keskendub selleaastane Teeme Ära talgupäev?

Teeme Ära talgupäeval, 6. mail on Järvamaal, Väätsa vallas kavas ehitada 200 inimese abiga rabasse laudtee. Lähemalt rääkis Väätsa vallavanem Lauri Läänemets. Külas oli ka Talgupäeva noortesuuna juht Eva Nõmme.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talguhuntidele on rongisõit poole hinnaga

29. aprillist 7. maini saavad talgupäeval “Teeme ära!” osalejad sõita rongiga poole hinnaga – sooduspiletid on saadaval Elroni rongides talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitajatele.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Vaksal korrastatakse talgukorras

Üleeestilisel talgupäeval “Teeme ära!” koristatakse Tapa vaksali ruumid, et seal saaks augustis korraldada nostalgilise kogukonnaprojekti “Tapa rongijaama elluärkamine”.

Loe lisaks »

Delfi: Talguhuntidele on rongisõit poole hinnaga

Elron annab võimaluse Teeme Ära talgupäeval osalejatel sõita rongiga poole hinnaga vahemikul 29 aprill kuni 7. mai.

Loe lisaks »

GoodNews: Talgunädalal Teeme Ära on talguhuntidele rongisõit poole hinnaga

29. aprillist 7. maini saavad Teeme Ära talgupäeval osalejad sõita rongiga poole hinnaga. Sooduspiletid on saadaval Elroni rongides talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitajatele.

Loe lisaks »

Bioneer: Eesti Loodushariduse Selts kutsub kõiki Teeme Ära talgutel allikaid hooldama

Eesti Loodushariduse Selts on ellu kutsunud algatuse „EV100 Kooliallikad“ ning innustab kooliõpilasi koos õpetajate ja vanematega korrastama tänavuse Teeme Ära talgupäeva raames oma kodukandi veeallikaid, et väärtustada allikaid ja hoida neid tulevastele põlvedele.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgute korras saab kodukohas palju tööd ära teha

Pühapäeval kogunesid Köisi ja Müüsleri küla elanikud Müüsleri ausambamäele pargialust korrastama. Talgutega lubasid nad edasi minna suure, üle-eestilise talgupäevani «Teeme ära!», mis on 6. mail.

Loe lisaks »

Saarte Hääl: Üleriigiline talgupäev “Teeme ära” 2017

Vallavalitsus kutsub üles organiseerima sel päeval ja ka varem valla külades koristus- ja heakorratalguid.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme Ära talgupäev läheneb - soovitame talgud aegsasti kirja panna!

Hea talgujuht!

6. mail toimuva talgupäevani on pisut vähem kui neli nädalat. Kui oled ka tänavu talguid korraldamas, soovitame need aegsasti Teeme Ära lehele kirja panna. Nii jõuame kohale toimetada stardipaketi ning saad teha vajalikud ettevalmistused. Hilistele ärkajatele ei pruugi stardipakette jaguda.

Loe lisaks »

Järva Teataja: "Teeme ära!" talgupäeva meeskond alustab stardipakettide saatmist

Reedest alustab "Teeme ära!" talgupäeva meeskond stardipakettide saatmist talgujuhtidele, kes on praeguseks märkinud oma talgud talguveebi.

Loe lisaks »

Vooremaa: Teeme Ära talgupäeva meeskond alustab stardipakettide saatmist talgujuhtidele üle Eesti

Reedest alustab Teeme Ära talgupäeva meeskond stardipakettide saatmist talgujuhtidele, kes on praeguseks märkinud oma talgud talguveebi, teatas talgupäeva eestvedaja. Neljapäeva keskpäevase seisuga oli kirja pandud juba üle 800 talgu ning kõigile neile talgujuhtidele saadetakse pakid Itella SmartPOSTi kesklaost reedel järgemööda teele. Teeme Ära talgupäev toimub tänavu 6. mail ning kõik inimesed ja organisatsioonid on väga oodatud talguid eest vedama ja neil osalema. Talgute kirjapanek jätkub talguveebis aadressil www.teemeara.ee <http://www.teemeara.ee>.*

Loe lisaks »

Reporter: Läheneb Teeme Ära talgupäev

Tänase seisuga on 6. mail peetavale Teeme Ära talgupäevale registreerunud juba 647 talgut.

Loe lisaks »

Err.ee: Teeme Ära talgupäevadele on kirja pandud 647 talgut

Mai alguses peetavale Teeme Ära talgupäevale on pühapäevase seisuga registreerunud 647 talgut.

Loe lisaks »

Valgamaalane: Teeme Ära talgupäevale pandi kahe nädalaga kirja 590 talgut

Mai alguses peetavale Teeme Ära talgupäevale pandi esimese kahe registreerimise nädalaga kirja 590 talgut.

Loe lisaks »

Sakala: Talgu­päevaks on kirjas 22 töökohta

Mai alguses peetavale «Teeme ära!» talgupäevale pandi Viljandimaal esimese kahe registreerimisnädalaga kirja 22 talgut. Eestis kokku on neid 590.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: "Teeme ära!" talgupäevale on Pärnumaalt kirja pandud 45 talgud

Mai alguses toimuvale "Teeme ära!" talgupäevale pandi Pärnumaal esimese kahe registreerimise nädalaga kirja 45 ettevõtmist.

Loe lisaks »

Sakala: «Teeme ära!» talgupäevaks pandi kahe nädalaga kirja 590 talgut

Mai alguses peetavale «Teeme ära!» talgupäevale pandi esimese kahe registreerimisnädalaga kirja 590 talgut.

Loe lisaks »

Err.ee: Eestlased korraldasid Tais isealgatusliku koristusaktsiooni

Päästeliidu juhataja Kaido Taberland osales isealgatuslikul Teeme Ära aktsioonil Tais.

Loe lisaks »

Bioneer: Teeme Ära meeskond ja XII noortepeo „Mina jään“ korraldajad kutsuvad noori talgutele

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub koostöös XII noorte laulu- ja tantsupeo „Mina jään“ korraldustoimkonnaga kõiki noori koos õpetajate, juhendajate ja vanematega osalema 6. mail peetaval üle-eestilisel talgupäeval, et korrastada oma kodukandi väikesed ja suured laululavad ning tantsuplatsid. Ühine osalemine talgutel väärtustab seeläbi meie laulu- ja tantsutraditsioone ning aitab ühtlasi ette valmistada suvist noortepidu „Mina jään“ ja ka Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamist igas paigas üle Eestimaa.

Loe lisaks »

Err.ee: Teeme Ära ja "Mina jään" kutsuvad noori talgutele

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub koostöös XII noorte laulu- ja tantsupeo "Mina jään" korraldustoimkonnaga kõiki noori koos õpetajate, juhendajate ja vanematega osalema 6. mail peetaval üle-eestilisel talgupäeval, et korrastada oma kodukandi väikesed ja suured laululavad ning tantsuplatsid.

Loe lisaks »

Vooremaa: Teeme Ära meeskond ja XII noortepeo Mina jään korraldajad kutsuvad noori talgutele

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub koostöös XII noorte laulu- ja tantsupeo Mina jään korraldustoimkonnaga kõiki noori koos õpetajate, juhendajate ja vanematega osalema 6. mail peetaval üle-eestilisel talgupäeval, et korrastada oma kodukandi väikesed ja suured laululavad ning tantsuplatsid, teatasid talgute eestvedaja ja laulu- ja tantsupeo korraldustoimkond. Ühine osalemine talgutel väärtustab seeläbi meie laulu- ja tantsutraditsioone ning aitab ühtlasi ette valmistada suvist noortepidu Mina jään ja ka Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamist igas paigas üle Eestimaa.

Loe lisaks »

Viimsi Teataja: Algas kümnes “Teeme ära” talgukevad

Talgupäeva meeskond andis 15. märtsil avalöögi juba kümnendale "Teeme ära" egiidi all toimuvale üle-eestilisele algatusele, mille eesmärk on suurendada ühiskonna sidusust ja kogukonna turvalisust.

Loe lisaks »

Saate Hääl: Mäebe külarahvas tahab rajada talgutega päris oma suitsusauna

Torgu vallas Mäebe külas plaanitakse 6. mail “Teeme ära” talgupäeval teha algust suitsusauna rajamisega.

Loe lisaks »

Pealinn: Eesti spordiorganisatsioonid panevad Teeme Ära Maailmakoristusele õla alla

Viis mõjukat Eesti spordi- ja terviseliikumisega seotud organisatsiooni allkirjastasid hea tahte avalduse Teeme Ära rahvusvahelise Maailmakoristuspäeva toetuseks. Maailmakoristuspäev toimub 15. septembril 2018.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgulised lähevad omadega rappa

le-eestiline talgupäev «Teeme ära!» on tänavu 6. mail, mil Järvamaa üks osalejarohkeim ettevõtmine peaks kava järgi olema ühe päevaga Väätsa valla maadele rajatav rabatee.

Loe lisaks »

Vikerraadio: Ökoskoop. Roheväljakutse, Teeme Ära ja Läänemere lood

6. mail, toimub järjekordne Teeme Ära talgupäev, järjekorras juba kümnes. Kristo Elias uurib talgupäeva eestvedajalt Tarmo Tüürilt, mida tähendab selle aasta märksõna "valmistumine" ja kuidas saab talgutest osa võtta.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Teeme Ära 2017 Läänemaa noortejuht on Dan Taidla

Mai esimesel laupäeval, 6. mail peetakse kaheksas Teeme Ära talgupäev, mida Läänemaal koordineerivad tänavu Maret Arike ja noortejuht Dan Taidla.

Loe lisaks »

Sakala: Teeme ära! Viljandimaa talgulised koondavad juba ridu

15. märtsil avati traditsioonilisele "Teeme ära!" talgupäevale registreerumine. Esimese päeva jooksul pandi kirja üle saja talgute toimumiskoha. Viljandimaal on üleriigiliseks talgupäevaks, 6. maiks registreeritud üheksa ettevõtmist.

Loe lisaks »

Koit: Stardipaugu sai kümnes talgukevad

Talgupäeva meeskond andis kolmapäeval Tallinnas Kultuurikatlas avalöögi kümnendale Teeme Ära egiidi all toimuvale üle-eestilisele algatusele.

Loe lisaks »

Lääne Elu: Teeme ära talgupäevaks on registreeritud juba kümme Läänemaa talgupaika

Kaks päeva tagasi avatud registreerimine tänavu 6. mail peetavaks ”Teeme ära" talgupäevaks on hooga käima läinud. Üle Eesti on kirja pandud juba ligi 180 talupaika, Läänemaalt on registreeritud kümme talgut.

Loe lisaks »

Hiiu Leht: Talgukevad Hiiumaal sai avalöögi!

Kui Teeme Ära! pressi­teade potsatas minu arvutisse kell 9.45, siis esimesed talgud Hiiumaal said registreeritud juba kell 10.16 – Jausa küla talgud, eestvedajaks ja talgujuhiks Jüri Preobraženski.

Loe lisaks »

Pärnu Postimees: Esimesed talgud on kirjas

Registreerumine 6. mai “Teeme ära!” talgutele on alanud, Pärnumaal on talguid praeguse seisuga registreeritud kuus.

Loe lisaks »

Alkeemia: Algas kümnes Teeme Ära talgukevad ja talgute kirjapanek 6. mai talgupäevaks

Talgupäeva meeskond andis eile Kultuurikatlas avalöögi tänavusele talgukevadele, juba kümnendale Teeme Ära egiidi all toimuvale üle-eestilisele algatusele, mille eesmärgiks on suurendada ühiskonna sidusust ja kogukonna turvalisust ning aidata kaasa elu edenemisele Eestimaal. Kõik inimesed, vabaühendused, ettevõtted ja organisatsioonid saavad alates eilsest oma talguid üles märkida talguveebis aadressil www.teemeara.ee, et kutsuda eestimaalasi osalema maikuu esimesel laupäeval, 6. mail peetaval talgupäeval.

Loe lisaks »

Maaleht: Algas kümnes Teeme Ära talgukevad

Kõik inimesed, vabaühendused, ettevõtted ja organisatsioonid saavad nüüd oma talguid üles märkida talguveebis aadressil www.teemeara.ee, et kutsuda eestimaalasi osalema maikuu esimesel laupäeval, 6. mail peetaval talgupäeval.

Loe lisaks »

Meie Maa: Eile algas “Teeme ära!“ talgute registreerimine

Juba kümnendat korda korraldatakse Eestis talgupäeva “Teeme ära!“, mis sel korral leiab aset 6. mail. Eilse seisuga oli osa usinamaid oma talgud juba kirja pannud.

Loe lisaks »

Virumaa Teataja: Talgupäev keskendub loodusõnnetustele

6. mail peetava talgupäeva “Teeme ära” üks märksõna on valmisolek looduse vingerpussideks ning võimalikeks loodusõnnetusteks.

Loe lisaks »

Järva Teataja: Talgulised valmistuvad riigi juubeliks

Eile algas kümnes «Teeme ära!» talgukevad ja talgute kirjapanek 6. mai talgupäevaks.

Loe lisaks »

Reporter: Algas kümnes Teeme Ära talgukevad ja talgute kirjapanek 6. mai talgupäevaks!

Maikuu esimesel laupäeval, 6. mail, peetava Teeme Ära talgupäeva tänavuseks märksõnaks on valmistumine. Valmistutakse Eesti Vabariigi sajandaks sünnipäevaks, lipuehtesse seadmiseks ja et ükski pidu pidamata ei jääks.

Loe lisaks »

Seitsmesed uudised: Tänavune Teeme Ära talgukevad tuleb varasematest erinev

Täna algas kümnes Teeme Ära talgukevad ja talgupäeva meeskond andis Kultuurikatlas suurele üleriigilisele koristuspäevale ka avalöögi. Tänavuse talgukevade märksõnaks on valmistumine Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamiseks. Vaata täpsemalt videost!

Loe lisaks »

Pealinn: Teeme Ära aktsiooni meeskond annab talgukevadele avalöögi

Koristusaktsiooni Teeme Ära meeskond annab kolmapäeval Tallinnas Kultuurikatla Puupakusaalis tänavusele talgukevadele avalöögi.

Loe lisaks »

Postimees: «Teeme ära» talgupäeva keskmes on loodusõnnetusteks valmistumine

«Teeme ära» talgupäeva korraldajate hinnangul on inimeste ohuteadlikkus ja valmisolek loodusõnnetusteks madal ning nad soovivad mai esimesel laupäeval peetaval talgupäeval inimeste sellekohast teadlikkust tõsta.

Loe lisaks »

Pealinn: Teeme Ära talgupäeva keskmes on valmistumine loodusõnnetusteks

Teeme Ära talgupäeva korraldajate hinnangul on inimeste ohuteadlikkus ja valmisolek loodusõnnetusteks madal ning nad soovivad mai esimesel laupäeval peetaval talgupäeval inimeste sellekohast teadlikkust tõsta.

Loe lisaks »

Terevisioon: Täna algab kümnes Teeme Ära talgukevad

Tänavune Teeme Ära talgupäev toimub 6. mail ning alates tänasest saavad talgulised hakata end kirja panema. Külas oli Teeme Ära talgupäeva eestvedaja Tarmo Tüür.

Loe lisaks »

Bioneer: Täna algab kümnes Teeme Ära talgukevad ja talgute kirjapanek 6. mai talgupäevaks

Talgupäeva meeskond annab täna Kultuurikatlas avalöögi tänavusele talgukevadele, juba kümnendale Teeme Ära egiidi all toimuvale üle-eestilisele algatusele, mille eesmärgiks on suurendada ühiskonna sidusust ja kogukonna turvalisust ning aidata kaasa elu edenemisele Eestimaal. Kõik inimesed, vabaühendused, ettevõtted ja organisatsioonid saavad tänasest oma talguid üles märkida talguveebis aadressil www.teemeara.ee, et kutsuda eestimaalasi osalema maikuu esimesel laupäeval, 6. mail peetaval talgupäeval.

Loe lisaks »