Lipumasti valmistamine ja paigaldamine

Talgupäev peetakse ikka sarnaselt eelmistele aastatele nii, et iga kogukond saab ise otsustada, millised tööd ühiselt ette võetakse. Üheks üle-eestiliseks üleskutseks on tänavu lipuväljakute korrastamine ja lipumastide püstitamine, et seada Eestimaa saabuva sünnipäeva eel lipuehtesse.

Koostöös Lipuvabriku ja EV100 toimkonnaga kutsume kõiki valmistama või paigaldama lipumaste, et valmistuda ühiselt Eesti riigi juubelisündmusteks. Kogukondade innustamiseks saadame talgujuhi stardipaketis igasse talgupaika ühe 2-meetrise EV100 sümboolikaga mastivimpli. See on kingitus Eesti 100. sünnipäevaks!




Lipuväljakute korrastamine ja lipumastide püstitamine

Oma kodukoha peale mõeldes leiad kindlasti sobiva asukoha, kuhu väärikas lipumast püstitada. Olgu see siis siis kogukonna kokkusaamispaik või kaunis kohake elumaja läheduses. Kindel on see, et lipumasti valmistamine ja paigaldamine vajab planeerimist!


Kuidas valmistada ise lipumast?

Vaata videost, milliseid praktilisi näpunäiteid lipumasti valmistamiseks ja püstitamiseks annavad Ants, Orm ja Helen, kes juba varakevadel selle töö ette võtsid.


Vaata, kuidas valada lipumasti vundamenti




Vaata, kuidas paigaldada valmis lipumasti