Talgulood

Esimene üle-eestiline talgulugude kogumise veebiretk

Tagasi

Lehetu talgud (30. aprill ja 7. mai 2016, Harjumaa)

Aprillikuu viimasel päeval kogunesime kõik külakeskusesse suurpuhastustöid tegema. Kuna ilm oli sellel päeval hea, oli ka rahvast palju.


Esimene päev 30.04.2016
Nõidade pidu
Aprillikuu viimasel päeval kogunesime kõik külakeskusesse suurpuhastustöid tegema. Kuna ilm oli sellel päeval hea, oli ka rahvast palju. Oli nii noori, kui ka vanemaid inimesi, kes usinasti kaasa aitasid. Koristamas käisid ka küla pisemad lapsed, mis oli nii meeldiv üllatus, et sellised pisikesed lapsed tahavad nii palju ära teha! Külakeskust koristati nii seest kui ka väljast. Lõpuks, kui kõik läksid koju end nõiaks ette valmistama, oli kõik üllatavalt ilus ja puhas. Õhtul kell kuus hakkas tõeline nõiatrall. Viidi läbi mänge ja palju huvitavaid tegevusi. Pärast sõime grillvorste ja ka leiba, mis sobis väga hästi grillimiseks ning joodi maitsvat õunamahla. Kõige tublimad olid Jelena ja Ruslan ning kõige sõbralikum nõid oli Lisett. Lisaks veel kõik teised nõiad, kes olid vaeva näinud kostüümide tegemisega. Kuid mis pidu oleks olnud meie isikliku Dj Leylata ja meie kõige suuremate lemmikuteta Anu ja Elvita. Jälle üks tore üritus üheskoos läbitud!

Teine päev 7.mai 2016
Tegime korda tee ääres võssa kasvanud puud.Lõikasime saega ära üleliigsed oksad. Riisusime ja pühkisime kuivanud okstest tee puhtaks ja vedasime Saidafarmi traktoriga lõkkeplatsile.Tulemuseks sai ilus ja puhas teeäär.Talgupäeva lõpetasime grillimisega.