Meie Maa: Viis küsimust talgukoordinaator Reet Viirale 24. aprill

Seitsmendate “Teeme ära!“ talgute toimumiseni on jäänud nädalajagu päevi. Kui palju talguid on siiani registreeritud?

Saare maakonnas on seni kirjas 129 talgut, Eestis kokku 1477 talgut 12 840 talgulisega. Kutsun kõiki, kes end veel talgutele registreerinud ei ole, leidma aadressil www.teemeara.ee endale sobiv talgukoht ja end osalejana kirja panema. Selleks klikata kodulehel suurt rohelist nuppu “Liitu talgutega“. Uued talgud saab hõlpsalt registreerida, klikates sinisel nupul “Korralda talgud“. Talgute kirjapanek on avatud mai alguseni. 

Too mõned näited, kus toimuvad tänavu huvitavamad talgud.

Vana õunaaia taastamise talgud Leisi valla Karja külas. Vaivere külaseltsi inimesed teevad külamajale uue katuse, mida võib nimetada sajandi projektiks. Pargi lasteaia pere läheb Järve randa koristama (juba mitmendat aastat), sel on ka kasvatuslik eesmärk. Linna ja selle ümbruse noored rajavad skeitpargi. 
Korrastatakse saare loomade turvakodu, Pihtla valla Väike-Rootsi teid ja teede ümbrust. “1000 lavendlit ja 1000 tööd“ Kerttu Silla-Kuudi organiseerimisel jpm. Muhus on jätkuvalt väga palju talguid, Inna Ligil jagub jaksu korraldada talgud nii Igakülas kui mujal. Väga jõulist talgute kasvu pakub Pöide vald. 

Loe edasi Meie Maa veebiväljaandest