Eesti Naisliit kutsub aktiivseid naisi koos peredega talgupäeval kaasa lööma 02. mai

Eesti Naisliit kutsub kõiki aktiivseid naisi koos peredega osalema üleriigilisel Teeme Ära talgupäeval 3. mail 2014 endale kõige lähemas või sobivamas talgukohas.

Võtkem pered kaasa ning veetkem koos üks tegus ja huvitav päev. Eesti Naisliidu liikmed koos Aasta Emade ja Aasta Isadega sõidavad traditsiooniliselt talgutele Põlvamaale Maarja Külla. Vali Sinagi välja üks paik, kus soovid oma perega talgupäeval kaasa lüüa!

Eesti Naisliit on talgute raames koos Maarja Külas elavate noortega korrastanud ümbrust, lakkinud pinke, lõhkunud puid ja teinud muid vajalikke töid. Alati oleme söönud noorte enda poolt valmistatud talgusuppi ja kuulanud Maarja Küla lugusid, nii rõõme kui ka muresid. Aasta Isa 2003 Jaan Kallas on tutvustanud Naisliidu liikmetele Maarja Küla sünnilugu ja tegemisi. 

Maarja Küla on pidevas arengus nagu kogu Eesti Vabariik. Hea on teada, et on üks koht Põlvamaal, kuhu Eesti Naisliidu liikmed on alati oodatud koos oma peredega. See on paik, kus on alti midagi teha, ent see on ka paik, mis aitab mõista ja mõtestada elu ning tegemisi. Maarja Küla on üks ütlemata tore paik noortele elamiseks ja toimetuleku õppimiseks. Seal loodud õpitoad aitavad noortel oma oskusi arendada ja pisut omatulugi teenida. Püüame ka tänavu ühiselt käed külge panna ja aidata endast nõrgemaid – nemad aitavad meil mõista elu erinevaid tahke. 

Leidkem, keda aidata ja aidatud saada – me kõik vajame üksteist. Head talgupäeva Eesti igasse ilmakaarde!

Siiri Oviir
Eesti Naisliidu esinaine

 

Tiia Selberg
Eesti Naisliidu juhatuse liige
tel 5144942
e-post naisliit@gmail.com