Talgulood

Esimene üle-eestiline talgulugude kogumise veebiretk.
Tagasi

Rõõmsavärvilised talgud Harjumaal (7. mai 2011, Harjumaa)

Esialgu soovisin "Teeme ära's" eelmine aasta osaleda.Kuna see kuupäev langes kokku mu sünnipäevaga,otsustasin ennast tööst vabaneda). See kord oli mul juba kindel soov palju tööd teha-- palju räpast ja väsitavat tööd, aga... jälle ei tulnud välja).Tähendab,meie talgu esimene plaan oli Pirita übrust korda teha, aga meie juhataja ütles, et praegu on lindude pesitsemise aeg, ja tegelikult meie, 12 inimest, värvisime bussipeatust=). Oli vahva, sest et värvide valik oli selline, et lõpus see peatus nägi välja nagu üks hipide kokkutulekukoht!

Pärast seda kogunesime Patika kultuurimaja juures, kus rõõmus mees nimega Peeter valmistas meie jaoks maitsvalt lõhnavat hernesuppi. Miks ainult maitsvalt lõhnavat? Kahjuks, olen ma taimetoitlane(ise tean, et jube=?). Ja pärast seda oli party!!! Muusikud erinevaist kollektiividest lõid segagrupi ja esinesid maksuta terve õhtu. See "Maa jõgi" nende esituses jääb veel kauaks ajaks mällu). Tantsisime seal palju... Aitäh teile, rõõmsad Eesti mehed!

Mida rääkida inimestest? Kuna ise olen venelanna ja loomuselt väga kinnine inimene, arvasin, et ei leia ma seal sõpru. Aga see õhkkond oli nii sõbralik ja inimesed--avameelsed, et lahkusime sealt absoluutsete sõbradena). Seal oli ka välistudeng-- ameeriklane Hawaii'st. Ta õpetas meid nende pallimängu ja kutsus Hawaii'sse kookosedesserti süüa).

Ühesõnaga, tundsin ennast oma maa tõelise kodaniku ja eesti rahva osana, tundsin, et see ei ole lihtsalt mingi riik, kus ma elan, vaid kodumaa, isamaa.

Suur tänu kõigile, inimesed!

Loora