Hea talguline!

Siit lehelt leiad mõned olulised soovitused talgupäevaks - palume Sul enne talgutele minekut alloleva infoga tutvuda!

Vaata üle talguinfo, pane kirja kogunemiskoht ja telefoninumbrid!

Otsi Teeme Ära lehelt www.teemeara.ee veel kord üles talgud, millele oled registreerunud ning vaata, kas nende kohta on lisandunud uut infot. Palun kirjuta üles või trüki välja ning võta talgupäevale kaasa oluline info: talgute kogunemiskoht ja talgujuhi telefoninumber. Kirjuta üles või salvesta telefoni katalgupäeva infonumber 535 64 100 - sellelt saad vajadusel alati abi küsida.

Võta kaasa sobilik varustus!

Kindlasti tuleb tähelepanu pöörata oma riietusele ning jalanõudele. Soovitame riietuda kihiliselt, siis saad riideid vastavalt sellele, kas hakkab palav või külm, ära võtta või juurde panna. Pane selga riided, mille määrdumine või rebenemine ei tee meelehärmi. Kindlasti võta talgupäevale kaasa pudel joogiveega. Kui lähed autoga, oleks hea üle vaadata autoapteek. Ühtlasi kontrolli, et mobiiltelefoni aku oleks täis laetud!

Talgupäev toimub iga ilmaga

EMHI ennustuse kohaselt tuleb kena kevadine talguilm. Ilmatargad lubavad vahelduva pilvisusega ilma, kohati sajab hoovihma. Puhub loode- ja läänetuul 3-10 m/s. Õhutemperatuur on 6...12°C.

Seega võta igaks juhuks vihmakeep kaasa, et väiksem vihmasabin ei segaks, suurema vihmahoo ajaks soovitame varju alla minna. Nii saab talguid pärast taas jätkata. Kui on oht, et hakkab sadama, siis võta kaasa vahetusriided, et pärast märgade riietega külma ei saaks ja keha soe püsiks.

Bussiga saab talgutele poole odavamalt

Talgupäeval 3. mail on OÜ Eesti Buss liinidel üle Eesti kõigile talgulistele bussipilet 50% võrra soodsam. Täpsema info ja soodustuseks vajaliku kupongi leiad www.teemeara.ee/talgulisele/pakkumised

Pakkumised talgulistele - sõidutoetus töötutele, Hiiu Folk jt

Talgutööl osalemise eest maksab töötukassa registreeritud töötutele sõidutoetust. Täpsemat infot on võimalik saada töötukassa infotelefonilt 15501. Selle ja teised pakkumised leiad meie kodulehel:www.teemeara.ee/talgulisele/pakkumised

Et talgud mööduksid turvaliselt...

Talgukohta jõudes arvesta, et kohale jõudmisest kuni töö alguseni võib kuluda päris palju aega. Töötades ole alati ettevaatlik, et äpardus ei rikuks Sinu ega teiste töörõõmu. Märka enda ümber ka teisi talgulisi – kui keegi jääb hätta või juhtub õnnetus, anna sellest kohe talgujuhile teada, vajadusel kutsu kiirabi, helistades numbril 112. Kui juhtub, et pead talgupaigast varem lahkuma, teavita sellest kindlasti talgujuhti. Pea meeles, et oma ohutuse ja turvalisuse eest vastutad eelkõige ise! Selleks kuula tähelepanelikult talgujuhi instruktsioone ning täida ettenähtud ohutuseeskirju, kasuta vajalikku turvavarustust. Kui oled koos endaga talgutele kaasa võtnud alaealisi, siis pead hoolitsema ka nende turvalisuse eest: hoia neil silm peal ning jälgi, et ka nemad kõiki juhiseid täidavad.

Anna sõpradele Facebookis teada, millistel talgutel osaled!

Facebookis on Teeme Ära talgupäeva rakendus, mille abil saab sõpradele märku anda, millistel talgutel plaanid osaleda. Selleks klõpsa www.facebook.com/appcenter/teemeara, vali paremast tulbast "Mine rakenduse juurde" ("Go to app") ning vali maakond ja talgud.

Jaga pilte ja videoid!

Jaga meiega talgupäeval tehtud fotosid, laadides need Teeme Ära Facebooki lehele või saates lingi oma piltidele info@teemeara.ee.

Videod soovitame üles laadida Youtube’i (www.youtube.com), pannes neile kindlasti märksõnaks ”Teeme Ära 2014”, nii on need kõigile leitavad! 

Ootame ka Sinu talgulugu www.teemeara.ee/talgulood/jaga