TÄ Maailmakoristuse meeskond kutsub: Reet Aus räägib Puhta Maailma Klubis ausast moetööstusest 21. jaanuar

Täna, 21. jaanuaril kell 18.00 toimub Tallinna Ülikoolis Puhta Maailma Klubi, kus moe-, teatri- ja filmikunstnik Reet Aus räägib moetööstuse telgitagustest, keskkonnamõjudest ning jagab oma nägemust, kuidas rõivatööstust ausamaks muuta.

Teeme Ära ja Estonian Air kutsuvad merekoristusaktsioonile 10. jaanuar

Teeme Ära Maailmakoristuse meeskond ja Estonian Air kutsuvad 10. mail avalennuga Splitti reisivaid inimesi osalema kogu Vahemerd hõlmavas erakordses ligi miljonit vabatahtlikku kaasavas koristusaktsioonis.

TÄ Maailmakoristuse meeskond kutsub: Puhta Maailma Klubi 01. november

5. novembril kell 18.00 algab uus üritustesari "Puhta Maailma Klubi", kus oma mõtteid hakkavad hubases vabas õhkkonnas jagama erinevad tuntud visionäärid. Klubi sarja avab esimese külalisena innovaatiliste algatuste, sealhulgas ka "Teeme Ära!" ja "Let's Do It! World Cleanup" algataja Rainer Nõlvak.

Algab tammeparkide rajamine Eesti Vabariigi 100. juubeliks 27. september

Eeloleval pühapäeval, 29. septembril saab alguse ettevõtmine, mille eesmärk on vabariigi sajandaks juubeliks rajada igasse maakonda vähemalt üks 100 tammega park. Tänavu kogutavatest ja idanema pandavatest tõrudest sirguvad viie aastaga istikud, millest aastal 2018 istutatakse üle kogu Eesti juubeli tammikud.

Raadil paiknev prügi ei kuulu Teeme Ära liikumisele 09. august

Täna ajakirjanduses levinud info, justkui koosneks Raadi lennuväljal asuv prügi Teeme Ära talgute korras kogutud jäätmetest, mille likvideerimine läheb riigile maksma 580 000 eurot, ei vasta tõele.

Täpsustatud andmetel osales tänavusel Teeme Ära talgupäeval 40 098 inimest 15. mai

Teeme Ära talgupäeva meeskond annab teada, et talgujuhtidelt kogutud täpsustatud andmetel osales tänavuse talgupäeva raames korraldatud 1522 talgul kokku 40 098 eestimaalast (3,1% elanikkonnast). Suurima talgute ja talguliste arvuga maakond oli Harjumaa, kus osales 374 talgul kokku 12 085 inimest. Omaette rekord püstitati aga Saaremaal, kus peetud 155 talgul lõi kaasa 11,7% sealsest elanikkonnast.

Vägev talgupäev õnnestus suurepäraselt, osales 36 270 eestimaalast 04. mai

Tänane Teeme Ära talgupäev on edukalt lõppenud. Tegemist oli tõeliselt vägeva talgupäevaga, mis tõi kodudest välja mullusest rohkem osalejaid – kokku 36 270 eestimaalast. Päikseline ja soe talgupäev sujus plaanipäraselt ning võimaldas ühiselt ära teha palju vajalikke töid. Talgupäeva meeskond tänab ja tunnustab kõiki talgulisi ja talgujuhte, kes olid valmis kodukoha ja kogukonna heaks midagi vajalikku ära tegema. Talgupäeva jooksul kogunenud muljeid ja tagasisidet saab vaadata aadressilt www.teemeara.ee/otse.

Talgupäev läks hooga käima, kodust on välja tulnud üle 30 000 inimese 04. mai

Tänane üle-eestiline Teeme Ära talgupäev käivitus kohe hommikust suure hooga. Lõunaks talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt osaleb talgutel kindlasti rohkem kui 30 000 inimest. Värskeid muljeid ja pidevalt uuenevat infot talgupäeval toimuvast saab jälgida talguveebist aadressil www.teemeara.ee/otse.

Üle-eestiline talgupäev toob täna kodudest välja kümned tuhanded talgulised 04. mai

Täna toimub ühine Teeme Ära talgupäev, mille raames korraldatakse üle Eesti 1508 talgut. Varahommikuse seisuga on end talgutele kirja pannud ligi 19 000 talgulist. Talgupäeva korraldusmeeskond kutsub kõiki inimesi tänasel päikselisel kevadpäeval kodust välja tulema, et anda oma panus kodukandi ja kogukonna heaks ning tunda ühiselt rõõmu tegusast talgupäevast.

Homme tuleb päikseline talgupäev, praeguseks on end kirja pannud üle 17 800 talgulise 03. mai

Laupäeval, 4. mail tuleb tõeliselt päikseline talgupäev kõikjal üle Eesti. Reede keskpäevase seisuga on kavas 1496 talgut, kuhu on registreerunud juba üle 17 800 talgulise ja osalejaid tuleb pidevalt juurde. Ettevalmistused tegusa talgupäeva õnnestumiseks on tehtud. Kõik viimasel hetkel osaleda otsustavad inimesed saavad end samuti kirja panna talguveebis aadressil www.teemeara.ee või homme lihtsalt talgutele tulla. Vabariigi President osaleb tänavu Jõekääru lastelaagri korrastamise talgutel Kanadas.

Hiiu Folk premeerib Teeme Ära talgupäeval osalejaid soodsama festivalipassiga 01. mai

Juulis toimuv keskkonnasõbralik pärimusmuusikafestival Hiiu Folk teeb koostööd 4. mail peetava üle-eestilise Teeme Ära talgupäeva korraldajatega, premeerides kõiki talgulisi võimalusega lunastada festivalipass tavahinnast soodsamalt.

Teeme Ära talgupäeva nädal saab täna hoo sisse eeltalgutega Kadriorus 30. aprill

Kadrioru Selts ja Teeme Ära talgupäeva meeskond korraldavad koos kultuuripärandi aasta ja Tammsaare muuseumi rahvaga täna, 30. aprillil Kadriorus aiavärvimise talgud. Tänased eeltalgud on ühtlasi avalöögiks üle-eestilise Teeme Ära talgupäeva nädalale, mis kulmineerub 4. mail kümneid tuhandeid eestimaalasi ühendava talgupäevaga.

USA suursaadik Eestis osaleb Põhja-Tallinna talgutel 26. aprill

Laupäeval 4.mail toimuval üle-eestilisel Teeme ära! talgupäeval koristavad Põhja-Tallinna linnaosas asuvat ajaloolist Patarei kompleksi lisaks Coca-Cola Hellenicu ja Tallinna Vee vabatahtlikele ka USA saatkonna töötajad, sealhulgas USA suursaadik Eestis.

Töötukassa tasub registreeritud töötute talgutele sõitmise kulu 24. aprill

Ka sel aastal võimaldab töötukassa koos Teeme Ära 2013 talgupäevaga registreeritud töötutel (v.a täiskoormusega õppes õppivatel, sh akadeemilisel puhkusel viibivatel töötutel) osaleda talgutööl ning toetab osalejaid sõidu- ja majutustoetuse maksmisega. 

Südamenädala raames antakse Sillamäel 19. aprillil avapauk sporditalgutele 19. aprill

Spordipealinn 2013 Ida-Virumaa ja Teeme Ära talgupäeva meeskond korraldavad koos Sillamäe linnavalitsusega sel reedel, 19. aprillil Sillamäel sporditalgud. Südamenädala raames toimuvate sporditalgutega soovitakse inimesi innustada 4. mail toimuval üle-eestilisel Teeme Ära talgupäeval ka sporditalguid korraldama ja neis osalema.

Kultuuripärandi aastal on Teeme Ära talgupäeval eritähelepanu mälestiste korrastamisel 17. aprill

Käesoleval kultuuripärandi aastal pööratakse Teeme Ära talgupäeval eraldi tähelepanu mälestiste korrastamisele - kultuuripärandi aasta toimkond koos talgupäeva korraldajatega kutsuvad üles osalema korrastustöödel kultuuripärandi objektidel ja mälestistel. 

Esmaspäevast saab end kirja panna Teeme Ära talgupäeval osalemiseks 15. aprill

Lõpuks ometi on kogu Eestimaa hakanud lume alt välja sulama ja tõelised kevadilmad annavad uut hoogu ka üle-eestilise talgupäeva ettevalmistustele. Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub üles kõiki eestimaalasi valima talguveebist aadressil www.teemeara.ee endale sobivad talgud ja end 4. mai talgupäevale osalejana kirja panema. Esmaspäeva hommikuse seisuga sai Teeme Ära kodulehel valida 627 talgu seast, ent uusi talguid lisatakse iga päev.

Korteriühistud üle Eesti plaanivad hoogsalt talgupäeva 14. aprill

Eesti Korteriühistute Liit ja Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad taas kõiki korteriühistuid vaatama üle oma koduümbrust ja leidma seda, mis vajab korrastamist, parandamist või ehitamist ning panema oma talgud kirja 4. mail toimuvale Teeme Ära talgupäevale. Eelmisel aastal oli korteriühistute tegutsemisind talgute korraldamisel kõrgem kui kunagi varem.

Korralda Teeme Ära talgupäeval 4. mail sporditalgud! 11. aprill

Spordipealinn 2013 Ida-Virumaa kutsub Teeme Ära talgupäeval 4. mail 2013 üle Eesti sporditalguid korraldama!

Tänasest algab Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele 25. märts

Esmaspäevast, 25. märtsist saavad Teeme Ära talgupäeva talgujuhid, kes on oma talgud juba www.teemeara.ee lehele kirja pannud, kätte talgujuhi stardipaketi. Teeme Ära kodulehele oli täna keskpäevaks üles tähendatud 218 talgut. Kõik inimesed üle Eesti on jätkuvalt oodatud oma talguid registreerima, et 4. mail toimuva talgupäeva plaanid ka teistele nähtavaks teha ja huvilisi kaasa kutsuda.

Tänasest saab Teeme Ära talguveebis kirja panna 4. maiks kavandatud talguid 06. märts

Teeme Ära talgukevad on alanud – tänasest oodatakse kõiki inimesi ja organisatsioone üle Eestimaa talguveebi aadressil www.teemeara.ee kirja panema 4. maiks kavandatavaid talguid ning kutsuma üles talgulisi lähedalt ja kaugelt kaasa lööma. Teeme Ära talgupäev peetakse taas mai esimesel laupäeval, 4. mail, mil iga kogukond saab ise otsustada talgupäeva tööd ja tegemised.