Väikse tunnustuse ja praktilise abimehena on ka tänavu talgutele ette nähtud stardipakett. Stardipakette saavad talgukorraldajad Statoili teenindusjaamadest ja Smartposti paki­automaatidest üle Eesti. Täpsemad juhised ja unikaalne kood stardipaketi kättesaamiseks saadetakse igale talgujuhile e-postiga pärast talgute kirjapanekut Teeme Ära kodulehel. 

NB! Palume pakettide väljavõtmist mitte jätta viimasele nädalale. Siis võib juhtuda, et Sulle sobivas tanklas on paketid juba otsas ning juurde enam tellida ei jõuta. Seega hilistele ärkajatele me stardipaketti paraku garanteerida ei saa. Pärast 30. aprilli registreeritud talgutele tõenäoliselt pakette ei jagu. 

Tuletame ka meelde, et Vivacolori kupongi saab värvi vastu vahetada kuni 31. maini!

Mis stardipaketti mahtus?
Talgujuhi stardipakett sisaldab praktilisi abivahendeid ning nõuandeid tegusa ja mõnusa talgupäeva korraldamiseks. Seal on esmaabitarbed, mõni paar töökindaid, värvipoti kupong, ehitus- ja aiapoe sooduskupong, CD-plaat „Talgulugude kogumik 2013“, ajalehe Talguline värske number, teed, šokolaadi, peotäis kevadisi seemneid, talgukuulutused ja Talguhundi kleepsud, samuti kriisijuhend, hulk praktilisi nõuandeid ning häid soove.

Talgute stardipaketid on kokku pandud samuti talgukorras – talgupäeva partnerite ja vabatahtlike ühisel jõul. Paketi sisu aitasid kokku panna Eesti Rahva Muuseum, Eesti Pärimusmuusika Keskus, Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Tamrex, Twix, Pakendikeskus, Ecoprint, Digibox, Selteret, Vaba Maa, Bauhof, Vivacolor ja Saga. Paketi aitavad kätte toimetada Statoil Eesti, Itella Smartpost, Smarten ja Piletilevi. 

Talgupilte rohkem kui 1200 stardipaketi sünnist – komplekteerimise ja pakkimise talgutelt  – näeb siit: www.teemeara.ee/talgulood/pildid.