Rongiga talgutele
Edelaraudtee pakub 4. mail kõigile talgulistele võimalust sõita talgutele rongiga 50% odavamalt. Soodustus kehtib kõigile, kel on rongi tulles kaasas talgutöövahend (luud, labidas, reha vms aiatööriist) või töökindad. Kõik need, kel sõlmitud Edelaraudteega ID-kaardiga Püsireisijaleping, saavad talgutele sõita täiesti tasuta!

Konteinerirent ja prügivedu

AS Eesti Keskkonnateenused tuleb appi majaomanikele, korteriühistutele ja teistele talgujuhtidele, kes kimpus prügi äraveoga ja teeb erinevates piirkondades tavapärasest soodsamaid pakkumisi prügikonteinerite rendi ja äraveo osas. Vaata täpsemaid pakkumisi ja kontakte SIIT.

Töökindad

Tamrexi panusest stardipakettide heaks jäi üle suuremas koguses kummikindaid (ühekordseks kasutamiseks) ning ka suuruses 7 nailonkindaid. Kindad asuvad Tartus. Kui Sinu talgutel need marjaks kuluksid, helista telefonil 56 231 633 või kirjuta info@teemeara.ee ja lepime kokku kättesaamise.

Ehitus- ja aiatarbed

Talgujuhi stardipaketis oleva kupongi alusel on talgujuhtidele kõigis Bauhofi kauplustes kogu kaup 25% tavahinnast soodsam. Samuti on stardipaketis kupong Vivacolorilt, mille alusel saad tasuta ühe liitri puiduvärvi. Täpsema info leiad kupongidelt.

Prahikonteinerid

Prüdivedu.ee pakub Harjumaal ja Raplamaal erinevas mahus prahikonteinereid (2,5m³, 5m³, 8m³, 10m³, 15m³, 20m³ ja 30m³) 15 % tavahinnast soodsamalt. Konteinereid saab tellida, sisestades tellimiskeskuses www.prügivedu.ee/telli-konteiner talgute sooduskoodi talgud2013. Samuti saab konteinereid sooduskoodi alusel, helistades tasuta numbril 800 3000.

Aknapesuvahend

Clin pakub talgutele, kus on plaanis aknaid pesta, tasuta aknapesuvahendit. Paraku pole pakkuda transporti, pesuvahendi saab kätte tööaegadel Tartu või Tallinna kesklinnast. Kui oled huvitatud, siis  helista (Tallinnas Baltic Promotions OÜ tel 530 299 14; Tartus talgupäeva meeskond tel 56 231 633) ja lepime kättesaamise kokku. 

Festival

Kõik talgulised on oodatud 3.-5. mail Paides toimuvale festivalile Aegade Tuuled. 4. mail toimuvale tantsupeole saavad talgulised soodushinnaga 2 eurot, kui ütlevad väravas võtmesõnad "talguline Maljuta".
Rohkem infot festivali kohta leiab siit: www.wittenstein.ee/et/festival-aegade-tuuled/festival-aegade-tuuled.  Festivali flaierit näeb siit.

Hiiu Folk

Juulis toimuv keskkonnasõbralik pärimusmuusikafestival Hiiu Folk premeerib kõiki talgulisi võimalusega lunastada festivalipass tavahinnast soodsamalt. Talgulise eripass maksab 25 eurot ning seda saab osta nii Piletilevi internetipoest kui ka Piletilevi müügipunktidest koodi "hiiufolk13" alusel. Iga talguline saab koodi alusel osta ühe passi. Võrdluseks tavahinnaga festivalipass maksab kohapealt ostes 45 eurot, eelmüügist ostes kuni 35 eurot. Soodushinnaga passe saab osta kuni 24. juunini! Rohkem infot Hiiu Folgi kohta: www.hiiufolk.ee

Jätkutegevuste rahastus

Kui talgupäeval tekib lisamõtteid, mis vajaksid tingimata suuremat ärategemist, siis esita need Maalehe ja Nordea Panga konkursile "Teeme Eesti korda". Parimad ideed ja projektid leiavad ka rahalist toetust. Kokku panevad Maaleht ja Nordea Pank selleks välja 5000 eurotKonkursil osalemiseks tuleb täita hiljemalt 5. maiks ankeeti, mis asub aadressil www.maaleht.ee/eestikorda. 

Pakkumised maakondades