Rand saab varsti korda, tee- ja torutööd jätkuvad 05. mai

Pärnu Postimees
05.05.2012
Romek Kosenkranius

Täna löövad paljud pärnakad kaasa üleriigilises koristuskampaanias "Teeme ära!". Lähen minagi oma kolleegidega Raeküla metsaalust koristama. Mõne aasta eest alanud liikumine oma koduümbrise kaunimaks muutmise nimel on kiiduväärt.


Veel rohkem kütust väärivad need noored ja vanad inimesed, kes tulevad vabatahtlikult välja ja aitavad oma kodulinna puhtamaks muuta. Siiras tanu teile, pärnakad!

Aias ja rannas

Oleme majandusosakonna ametnikega jälginud linnas kevadisi koristustöid ja rõõm on tõdeda, et üsna paljud linlased on oma maja ümbruse juba kenasti kord teinud ja üldilme muutub iga päe väga paremaks.

Tõsi, kõigi kinnistuomaniku kohta kiidusõnu lausuda on veel vara. Sel nädalal tehtud ringsõidu leidsime rea era- ja ettevõtete kinnistuid, mis on korrast ära ja kuhu pikka aega on kogunenud ehitus- ja olmeprahti, kõdunevaid lehti-oksi, ülekasvanud rohtu.

Mitu neist aadressidest on korrakaitseteenistuse ametnikele juba tuttavad, kuid seadusest tulenev bürokraatlik menetlus kinnistuomaniku korralekutsumiseks võtab kuid.