Kas lööte kaasa "Teeme äral!"? 05. mai

Koit
05.05.2012

Meelis Mälberg:
«Muidugi löön kaasa. Ühelgi ametlikul talgul ma küll sellel aastal ei osale, kuid juba ammu olen otsustanud, et sellel päeval koristan Värskas prügist koduümbruse metsaaluse, tee ääre ja järve kalda.»


/---/

Kalvi Kõva:

«Aktsiooni «Teeme ära!» raames talgupäeval ei osale, küll aga osalen koristustalgutel Rõuge pargis ja korraldan ise tuleval nädalal talgupäeva Jaanipeebu külas. Koristame külast Rõuge alevisse viiva kõnniteeraja ümbrust.»

Heimar Lenk:

«Talgupäeval tuleb ikka kaasa lüüa, sest riik peab puhtaks saama. Kui minu teha oleks, korraldaks edaspidi talgupäeva natuke varem, ikka aprilli lõpus. Kevad ja suvi on meil nii lühikesed ning kui varem alustada, saaks paari nädala võrra ilusat aega pikemaks teha.

Mai alguseks peaks tänavad ja metsaalused juba puhtad ja koduaiad korras olema. Ilus vaadata ja rõõmu tunda.

Üks mure ka. Nädal tagasi helistas abielupaar-Põlva linnast ja kurtis, et prahti pole kuhugi panna. Et linna suurtesse konteineritesse, mis heakorranädalaks köhale tuuakse, ehitusprahti, kätkist eterniiti ja elektroonikat panna ei tohi. Kuhu need siis viia? Loodan, et lahendus tuleb ja hoovid saavad korda tehtud. Muide, Riigikogu liikmed käivad talgutel kaks korda. Traditsiooniline metsaistutamise talgupäev on järgmisel nädalavahetusel, mis pee

takse seekord Aegviidus. Seega kõigile põlvamaalastele head talgulusti ja kena kevadet!