Täpsustatud andmetel peeti talgupäeval üle Eesti 1241 talgut, osales ligi 32 000 talgulist 24. mai

Teeme Ära talgupäeva meeskond tegi talgupäeva järel kokkuvõtteid toimunud talgutest. Talgujuhtidelt saadud täpsustatud andmetel korraldati 5. mai talgupäeva raames kokku 1241 talgut, kus osales 31 895 inimest (2,3% elanikkonnast). Ühtlasi jätkus sel aastal koostöös Eesti Rahva Muuseumiga talgulugude kogumise veebiretk, mille käigus täiendati lugude varamut sadade värskete talgulugude, - videote ja     -piltidega. Talgulugusid oodatakse ka edaspidi aadressile www.teemeara.ee/talgulood.

Ohtlikest kaevudest teada andmise üleskutsele on aktiivselt reageeritud 16. mai

Päästeala infotelefonile laekunud info ohtlike rajatiste kohta on edastatud ja edastatakse edaspidi Tehnilise Järelevalve Ametile ning kohalikele omavalitsustele ja Põllumajandusametile, kes selgitavad välja rajatise omaniku ning teevad vajadusel ettekirjutuse ohutuse tagamiseks vajalike tegevuste kohta. Ettekirjutuse tegija jälgib ka selle täitmist ning rakendab omalt poolt meetmeid ohutuse tagamiseks.

Lõppenud talgupäev õnnestus väga hästi, osales üle 30 000 inimese 05. mai

Enamik talguid üle Eestimaa on edukalt lõppenud. Teeme Ära talgupäev tõi täna kodudest välja rohkem inimesi kui mullu – vähemalt 30 382 eestimaalast. Kohati tuuline ja üksikute vihmasabinatega päev sujus tõrgeteta ning väga tegusalt. Talgupäeva meeskond tänab kõiki, kes tulid ühiselt välja ning panid õla alla, et kodukoha ja kogukonna heaks midagi olulist ära teha. Tänase päeva jooksul laekunud talgutagasisidet saab vaadata aadressilt www.teemeara.ee/otse.

Talgupäev kogub hoogu, kodust on välja tulnud üle 20 000 inimese 05. mai

Tänane üle-eestiline Teeme Ära talgupäev läks kohe hommikust hooga käima ja inimesi on kodudest välja tulnud rohkem kui talguveebi kirja pandud. Lõunaks talgupäeva staapi laekunud esmase info kohaselt osaleb talgutel üle Eesti kindlasti rohkem kui 20 000 inimest. Värsket talgutagasisidet saab jälgida talguveebist aadressil www.teemeara.ee/otse, kus info uueneb pidevalt kogu päeva vältel.

Tuhanded talgulised osalevad täna ühisel üle-eestilisel talgupäeval 05. mai

Täna toimub ühine Teeme Ära talgupäev, mille raames korraldatakse üle Eesti kokku 1216 talgut. Varahommikuse seisuga on end talgutele kirja pannud 16 543 talgulist. Vaatamata väikesele hommikusele vihmasajule mõnes Eestimaa nurgas kutsub talgupäeva korraldusmeeskond kõiki inimesi kodust välja tulema, et pere ja sõpradega koos midagi kodukandi ja kogukonna heaks ära teha.

Eesti esimesed digitalgud 05. mai

5.-15. maini toimuvad Eesti mäluasutuste ühised digitalgud. See on teadaolevalt esimene omataoline ettevõtmine, kus osalevad nii muuseumid, raamatukogud kui arhiivid. Digitalgute eesmärgiks on lisainfo saamine mäluasutustes hoiul olevate piltide kohta, et järgmistel huvilistel oleks neid tulevikus kergem leida ja kasutada.

Homme tuleb vägev talgupäev, praeguseks on end kirja pannud üle 15 000 talgulise 04. mai

Homme, 5. mail tõotab tulla üle Eesti vägev talgupäev. Reede keskpäevase seisuga on kavas 1185 talgut, kuhu on end osalejana kirja pannud juba üle 15 000 talgulise ja neid lisandub pidevalt. Vajalikud ettevalmistused talgupäeva õnnestumiseks on tehtud. Kõik inimesed, kes otsustavad viimasel hetkel talgupäeval osalemise, saavad end veel kirja panna talguveebis aadressil www.teemeara.ee või ka homme lihtsalt kohale tulla. Talgupäevalistel palutakse ühtlasi teada anda ohtlikest katmata kaevudest päästeala infotelefonile 1524.

Setomaal harrastatakse talgupäeval koos töötegemisega ka polüfoonilist meestelaulu 04. mai

Pärimusmuusika festival püüab välja selgitada, kas talgutöid tehes on ka võimalik polüfoonilist meestelaulu harrastada.

Coca-Cola, Tallinna Vesi ja USA saatkond koristavad talgupäeval Pikakari randa 04. mai

Laupäeval toimuval üle-eestilisel Teeme ära! talgupäeval koristavad Põhja-Tallinna linnaosas asuvat Pikakari randa lisaks Coca-Cola Hellenicu ja Tallinna Vee vabatahtlikele ka USA saatkonna töötajad, sealhulgas USA suursaadik Eestis.

Eesti Kodanikuühiskonna Nädal saab täna hoo sisse nahkhiiretalgutega Kadriorus 29. aprill

Kadrioru Selts ja Teeme Ära talgupäeva meeskond korraldavad koos sihtasutusega Domus Dorpatensis ja Kadrioru Pargiga täna Kadriorus nahkhiirte varjekastide meisterdamise ja ülespaneku talgud. Ühtlasi on tegemist avalöögiga Eesti Kodanikuühiskonna Nädalale, mis kulmineerub 5. mail ühise üle-eestilise talgupäevaga. 

Korteriühistud osalevad Teeme Ära talgupäeval aktiivsemalt kui eelmisel aastal 26. aprill

Tänase seisuga on 5. mail toimuvale Teeme Ära talgupäevale enda talgud kirja pannud rohkem korteriühistuid kui eelmisel aastal. Eesti Korteriühistute Liit ja Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad kõiki korteriühistuid vaatama üle oma koduümbrust ja leidma seda, mis vajab korrastamist, parandamist või ehitamist.

Tehnilise Järelevalve Amet ja Päästeamet kutsuvad kõiki eestimaalasi Teeme Ära talgute raames teada andma katmata kaevudest 25. aprill

Tehnilise Järelevalve Amet koostöös Päästeametiga kutsub eestimaalasi osalema 5. mail Teeme Ära talgupäeval, et ühiste ärategemiste raames anda teada ka katmata ja katkiste luukidega kaevudest ning muudest sarnastest ohtlikest rajatistest. Nii talgupäeval kui edaspidi saab ohtlikest rajatistest teatada päästeala infotelefonile 1524. Esmase ohu kõrvaldamiseks võiks ohtliku rajatise avastanud inimene ohuala olemasolevate vahenditega märgistada või piirata.

Eesti Pensionäride Ühenduste Liit ja Eesti Noorteühenduste Liit kutsuvad talgutele 24. aprill

Hea sõber!

Tänavu on meil kõigil ainukordne võimalus ühendada euroopalik ettevõtmine ja Eestist alguse saanud ning nüüdseks kogu maailma vallutanud tava. Euroopalikuks ettevõtmiseks on põlvkondade vahelise solidaarsuse aasta tähistamine. Inimeste oodatav eluiga on Euroopas aasta-aastalt tõusnud ja see tähendab, et eakad inimesed saavad ja soovivad senisest enam ühiskonna edenemisse panustada.

Pühapäevast saab end kirja panna Teeme Ära talgupäeval osalemiseks 15. aprill

Teeme Ära viies talgukevad kogub hoogu – tänasest saavad kõik eestimaalased valida talgupäeva kodulehelwww.teemeara.ee endale sobivad talgud ning panna end 5. mai talgupäevale osalejana kirja. Pühapäeva pärastlõunase seisuga oli talguveebis valida juba 529 talgu seast, kuid talguid lisandub pidevalt.

Tallinna lasteaiatalgud ootavad osalejaid ja toetajaid 13. aprill

Algatus “Raha lastele” ja Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad lasteaedade juhatajaid, kasvatajaid, hoolekogu liikmeid ja lapsevanemaid 5. mail osa võtma Teeme Ära talgupäevast. Ühistööna saavad väiksemad remondi- ja kevadtööd kergemini tehtud, rõõmu tulemusest saavad nautida nii tegijad kui ka mudilased.

Pühapäeval tantsivad sajad noored Tallinnas Vabaduse väljaku õitsema 04. aprill

Pühapäeva, 8. aprilli lõunal kogunevad sajad noored Tallinnasse Vabaduse väljakule, et tantsides kevadpühadest rõõmu tunda ning aidata lilli istutades pealinn kaunimaks muuta. Sündmuse eestvedajaks on Tallinna Kirikute Nädal „Heartbeat Tallinn“ koostöös Tallinna Lillefestivali ning Teeme Ära talgupäeva meeskonnaga.

Maailmakoristuse meeskond kutsub eestimaalasi prügi kaardistama 29. märts

Teeme Ära maailmakoristuse meeskond kutsub koostöös talgupäeva eestvedajatega eestimaalasi kaasa lööma prügikaardistamise talgutel, mis algavad aprillikuus ja kestavad sügiseni.

Muinsuskaitseamet kutsub Teeme Ära talgute raames korrastama kaitse all olevaid mälestisi 22. märts

Muinsuskaitseamet kutsub kõiki eestimaalasi – mälestiste omanikke, haldajaid, kohalikke elanikke ja koolinoori osalema 5. mail toimuvatel Teeme Ära talgutel, et korrastada mälestisi ja nende lähiümbrust. Hooldavat kätt vajavad arheoloogiamälestised, mõisapargid, kirikuaiad, kalmistud ja muud muinsuskaitse all olevad objektid.

Täna algab Teeme Ära viies talgukevad ning 5. mai talgute kirjapanek 15. märts

Täna algab Teeme Ära viies talgukevad – kõik inimesed ja organisatsioonid üle Eesti saavad tänasest märkida Teeme Ära talgupäeva kodulehele oma plaanitavaid talguid, samuti jagada talgulugusid. Tänavune ühine talgupäev peetakse maikuu esimesel laupäeval, 5. mail ja nagu Eestis on juba traditsiooniks kujunenud, saab iga kogukond ise otsustada, mis vajab ühist ärategemist.

Teeme Ära talgupäev peetakse 5. mail 2012 02. jaanuar

Sel aastal toimub talgupäev taas mai esimesel laupäeval ehk 5. mail 2012. Juba täna võib igas Eestimaa nurgas hakata plaani pidama, mida selle aasta talgupäeval ühiselt ette võtta ning vajadusel pidada nõu ja otsida koostööd kohalike organisatsioonide ja omavalitsustega. Senised talgupäevad on näidanud, et ettevalmistustega varakult alustades saab talgupäeval ka suuremaid tegusid ära teha.