Algatus “Raha lastele” ja Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsuvad lasteaedade juhatajaid, kasvatajaid, hoolekogu liikmeid ja lapsevanemaid 5. mail osa võtma Teeme Ära talgupäevast. Üheskoos saavad jõukohased remondi- ja kevadtööd kergemini tehtud, et päikeselist värskust jaguks lasteaiarühma või mänguväljakule.

Teeme sellest päevast toreda koostegemise kogu perele, kus talgurõõmu leiaksid kõik pereliikmed. Koos tegutsedes saab ette võtta ka mõne suurema parandustöö, rääkimata korrastamisest ja kaunistamisest. Tillukesed talgulised saavad sel päeval oma vanemaid ja kasvatajaid rõõmustada kas tööd tehes või mängides ning joonistades.

Talgujuhil soovitame koos kasvatajate või vanematega vajalikud tööd enne talgupäeva läbi mõelda, et talgutel oleks igale kätepaarile sobiv tööjärg olemas. Kui tarvis, paluge talgulistel kodust vajalikke tööriistu või abivahendeid kaasa võtta (rehad, harjad, haamrid, labidad, värvipintslid, töörõivad jne). Ehk õnnestub lasteaial pisut remondiraha leida või üheskoos vanematega vajaliku värvi või kruvide tarvis väike korjandus läbi viia. 

Täiendav info on kättesaadav algatuse „Raha lastele“ kodulehelt www.rahalastele.ee


Aktiivset kaasalöömist ja toredat talgupäeva soovides

Teeme Ära talgupäeva meeskond
Algatus “Raha lastele”

-----------------

Kontaktid, kuhu on lahkesti oodatud nõuküsimised, info vajalike tegevuste kohta, ja koostööpakkumised abistajatelt:

info@rahalastele.ee
info@kodanikuhaal.ee