Talgupäeva uudised

Teeme Ära korraldusmeeskond koos Eesti Omanike Keskliiduga kutsuvad koduomanikke talgupäeval osalema. 18. aprill

Hea koduomanik, tule talgutele!

Teeme Ära korraldusmeeskond koos Eesti Omanike Keskliiduga kutsuvad talgupäeval osalema. 7. mail toimuval üle-eestilisel talgupäeval on hea võimalus kodu ümbruses vajalikke töid ära teha.



Teeme Ära talgupäev on aset leidnud juba kolm korda: 2008. aastal koristati ühiselt Eestimaad, 2009. aastal loodi ühiselt häid ideid ning 2010. toimusid üle Eesti juba täiesti erinevad talgud.

 

Tänavu kutsume koduomanikke üles mõtlema, mida oleks vaja oma kodu ümbruses ühiselt ära teha. Ühistesse tegemistesse saab kaasata nii teisi koduomanikke, naabreid kui ka hakkajaid inimesi üle kogu Eesti. Üheskoos saab lihtsamini hankida vajalikke tööriistu, materjale, oskajaid inimesi ja muud toetust.  

 

Igal aktiivsel kodanikul on võimalus ise otsustada, mis vajab ärategemist ning milleks teisi inimesi kaasa kutsuda – ühistegevusteks võivad näiteks olla kodu lähedal olevate terviseradade korrastamine, lasteaia mänguväljaku uuendamine, kevadised heakorratööd, ühiste tulevikuplaanide tegemine ja palju palju muud.Oma talgud saab teistele nähtavaks teha veebilehel www.teemeara.ee.

 

Kellel aga ei ole soovi ise talguid korraldada, saab talgupäeval kaasa lüüa talgulisena. Talguliste registreerimine kuulutati avatuks 11. aprillil – nüüdsest saab igaüks omale kodu lähedal, kuid ka kaugemal, meelepärase talgupaiga valida, end kirja panna ning sõbragi kaasa kutsuda. Valida on juba sadade erinevate talgupaikade vahel. Registreerida saab veebilehel www.teemeara.ee/talgulisele.

 

Ühtlasi olete väga oodatud oma varasemaid ja tänavusi talgukogemusi ka teistega jagama. Nimelt kogume sel aastal koostöös Eesti Rahva Muuseumiga talgulugusid. Oma talgulugusid, nii värskeid kui ammuseid, saab sisestada veebilehel http://teemeara.ee/talgulood.


Aktiivset kaasa löömist ootama jäädes,
Eesti Omanike Keskliit jaTeeme Ära talgupäeva meeskond