Järvamaa talgutele on end kirja pannud 311 inimest 03. mai

Järvamaa Teataja Online
03.05.2011

Sel laupäeval toimuval «Teeme Ära» talgupäeval ootab praeguse seisuga Järvamaal töökäsi 52 talgukohta, kuhu on end kirja pannud 311 inimest.

Korraldusmeeskond kutsub kõiki huvilisi valima kodulehelt www.teemeara.ee endale sobivad talgud. Kirja saab end panna laupäevani.

Eestis on tänase seisuga plaanis 864 talgut ning «Teeme ära» kodulehele on end kirja pannud üle 7700 talgulise.

Korraldusmeeskond annab teada, et mitmed ettevõtted ja organisatsioonid pakuvad sel laupäeval ka oma tuge ühiste tööde-tegemiste õnnestumiseks. Olgu selleks siis töötutele mõeldud sõidutoetus töötukassalt, vanametalli või kasutatud autorehvide vastuvõtmine, soodustused talgusupi, tööriistade ja muu vajaliku soetamiseks jne.

Vaata pakkumisi siit: http://teemeara.ee/partnerid/pakkumised.

Talgupäeva Facebooki lehe rakenduse abil saab ka sõpradele mugavalt teada anda, millisel talgul plaanitakse osaleda ning ka teisi üles kutsuda. Vaata: http://apps.facebook.com/teemeara/.

Talgutele saab end kirja panna veebilehel www.teemeara.ee, Swedbanki kontorites ja pangabussis ning telefonil 535 64722.

Jätkub talgulugude kogumise veebiretk, mis toimub koos Eesti rahva muuseumiga. Talgulugusid saab sisestada 13. maini veebilehel www.teemeara.ee, samas saab lugeda teiste lugusid.