Kuidas ma oma talgutest teada annan?
Millist infot on vaja anda?

Kõik talgupäeva talgud koondatakse talgupäeva veebilehele www.teemeara.ee. Oma talgute registreerimisel on vaja sellist infot: plaanitavad tööd ja nende eesmärk, oodatav talguliste arv, kogunemise koht ja kohalejõudmise juhised ning mida kaasa võtta. Samuti võiks kirja panna, mida talgulistele pakkuda saad, väga teretulnud on talgupäeval kohaliku paiga, muinsusväärtuse, looduse või külaseltsi tegemiste tutvustamine. Või ka muu talgulise meelehea vastavalt Sinu võimalustele: nt soe tee, supp, pillimees, väike meene või saun.

Kuidas ma leian talgulised?
Kes ja kuidas minu talguid reklaamib?

Talgupäevast teavitame ühiselt pea kõigis suuremates üleriigilistes kui ka kohalikes meediakanalites ning kutsume inimesi talgutele. Omalt poolt aitavad sõna levitada ka talgupäeva partnerid. Kutsu ka ise kõiki tuttavaid talgutele, pane välja plakat (plakatite kujundused tulevad Teeme Ära kodulehele) ja räägi oma küla/linnaosa elanikele. Talgutele registreerumise kuulutame välja 11. aprillil.

Kuidas ma teada saan, kas keegi on juba registreerunud?
Talgulise registreerumisel tuleb talgujuhile automaatne teavitus e-posti teel koos registreerunu kontaktandmetega. Kõigile talgutele registreerunute arvu saab jooksvalt jälgida ka veebilehel www.teemeara.ee.

Millal on viimane aeg talgud registreerida?

Soovitame oma talgud registreerida võimalikult vara. Mida kauem see on internetis nähtaval, seda rohkem tähelepanu see saab ning seda parem võimalus on huvilistel Sinu talgud leida. Hea oleks oma talgud kindlasti registreerida 11. aprilliks, mil algab talguliste registreerumine.
Samas oleme arvestanud ka nendega, kel oma talgute ettevalmistamiseks rohkem aega kulub – talguid saab registreerida veel ka peale 11. aprilli.

Kui ma ei kasuta internetti, kuidas siis saan talguid registreerida?
Kui Sul ei ole ligipääsu internetile, aitab Sul talgud registreerida Teeme Ära koordinaator.
Kust ma saan lähemat infot ja vastuseid talgute korraldamisel tekkivatele küsimustele?
Talgujuhtidel soovitame kindlasti lugeda Talgujuhi abilist, kuhu oleme koondanud kasulikud nõuanded. Talgujuhi abiline on saadaval www.teemeara.ee . Lähemat infot võib küsida ka maakondlikelt koordinaatoritelt.