Hea lasteaia juhataja, kasvataja, hoolekogu liige ja lapsevanem

Algatus “Raha lastele” ja Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit kutsuvad lasteaedade juhatajaid, kasvatajaid, hoolekogu liikmeid ja lapsevanemaid 7. mail osa võtma Teeme Ära 2011 talgupäevast. Üheskoos saavad jõukohased remondi- ja kevadtööd kergemini tehtud, et päikeselist värskust jaguks lasteaiarühma või mänguväljakule.

Teeme sellest päevast toreda koostegemise kogu perele, kus talgurõõmu leiaksid kõik pereliikmed. Koos tegutsedes saab ette võtta ka mõne suurema parandustöö, rääkimata korrastamisest ja kaunistamisest. Tillukesed talgulised saavad sel päeval oma vanemaid ja kasvatajaid rõõmustada kas tööd tehes või mängides ning joonistades.

Et talgud toredasti meelde jääksid, ootame Teeme Ära talgupäevast laste joonistusi, et nendest peagi avalik näitus üles panna.   

Talgujuhil soovitame koos kasvatajate või vanematega vajalikud tööd enne talgupäeva läbi mõelda, et talgutel oleks igale kätepaarile sobiv tööjärg olemas. Kui tarvis, paluge talgulistel kodust vajalikke tööriistu või abivahendeid kaasa võtta (rehad, harjad, haamrid, labidad, värvipintslid, töörõivad jne). Ehk õnnestub lasteaial pisut remondiraha leida või üheskoos vanematega vajaliku värvi või kruvide tarvis väike korjandus läbi viia.

Algatus “Raha lastele” on leidnud ka lahkeid toetajaid, kelle kaubavalikust või soodustustest võib teil talgupäeva läbiviimisel abi olla. Võtame isiklikult ühendust Tallinna lasteaedade talgujuhtidega, et võimalikest toetustest teada anda.

Kuni 30.aprillini ootame Tallinna lasteaedade talgujuhtidelt teateid, milliseid abivahendeid just nende talgutel tarvis läheks. Hea kui saadad meile soovitud materjalide või tehtavate tööde nimekirja.
Talgujuhtidega võetakse ühendust, et võimalike toetuste ja soodustuste kohta täpsemat teavet anda.
Võimalik, et me ei suuda ühekorraga kõigi abivajajate soove täita, kuid olgu see toredaks algatuseks edasiste koostööplaanide tegemisel.
Täiendav info on kättesaadav algatuse „Raha lastele“ kodulehelt www.rahalastele.ee


Aktiivset kaasalöömist ja toredat talgupäeva soovides

Teeme Ära talgupäeva meeskond
Algatus “Raha lastele”
Tallinna Lasteaedade Hoolekogude Liit

-----------------

Kõigis küsimustes toetavad Teid Tallinna lasteaiatalgute koordinaatorid:
Indrek Tammoja, tel 508 8665, indrek@tuunikala.ee
Kristine Pitk, tel 511 5773, kristine.pitk@smail.ee


Tallinna laste joonistusi ootavad samuti meie lasteaiatalgute koordinaatorid – andke märku, millal võiksime Teie juurest läbi tulla ja pildid kokku koguda. Väljastpoolt Tallinnat tulevaid laste joonistusi ootame aadressil Sirge tn 2, 10618 Tallinn. Adressaadiks on Teeme Ära, Eesti Külaliikumine Kodukant.