"Teeme ära" talgutel osales linnas üle 100 inimese (06. mai)

Kuressaare Sõnumid 06.05.2010
"Teeme ära" talgupäeva raames korrastati Kuressaares Ida- Niidu kanti, Suuresilla ümbrust ja Raiekivi säärt ning titeranna ümbrust. Kokku osales linna talgutel 97 inimest, koos talgujuhtidega oli osalejaid aga üle saja.

Heakorra- ja haljastuse spetsialisti Katrin Reinholdi sõnul osales talgutel rohkem inimesi, kui esialgselt registreerunuid oli. internetis registreeris end talgutele 87 inimest, kuid nende hulgast kõik ei tulnud ka kohale," sõnas ta.

Reinholdi sõnul võib talgutel tehtuga igati rahule jääda. ,,Eelnevalt plaanitud mõtted said enamuses teostatud. Riisutud sai Raiekivi säär ja titeranna ümbrus, prügi korjasime kokku umbes 6 kuupmeetrit," tõi Reinhold näiteid. ,,Suuresilla juures korrastasime vaadet sillale ja jõele," lisas heakorra- ja haljastuse spetsialist. Noorim osaleja 15-päevane

Linna talgutele registreeris end ka Ösel MC motoklubi, kuhu kuuluvad nii saare kui mandri motohuvilised, kes olid esindatud 26 osalejaga, nendega koos ka noorim talguline - 15päevane Marian. Motoklubi esindaja võttis Katrin Reinholdi sõnul ühendust kohe esimesel talgutele registreerumise päeval ja avaldas soovi, et nemad võiksid lossiparki koristada. Teine suur seltskond oli pensionäride ühendus, kus oli 28 registreerujat.

/.../