Leitud asjadega saaks sisustada terve korteri (04. mai)

Meie Maa 04.05.2010 

Suur koristusaktsioon "Teeme ära 2010" algas Kuressaares juba reedel, 30. aprillil, kui Kuressaare gümnaasiumi 1 1 .c klassi noored koos klassijuhataja, Riigimetsa Majandamise Keskuse töötajate ja talgujuhi Marko Travega läksid prügimäe metsaaluseid koristama, kirjutab Maaleht.

Tütarlaste viisik, kes liikus koristades tagant ettepoole, otsustas, et prügimäe äärest leituga sisustaks ära terve korteri (nimelt leiti voodi, külmik, teler, peegel, padjad, tekid, vaibad, tohutus koguses mänguasju, WC-pott ja isegi seinaplaadid olid juba kilekotti pakituna valmis uude koju minema) ja nii mõnigi asjalik mees saaks lappida kokku terve auto (olemas on juba istmed koos katetega, jalamatid, jahutusvedeliku hoidja, aku, rool, armatuurlaud, pedaalid, bensiin, olija kõiksugu torud).

Loomulikult oli suur ka garderoobivalik - alustades värviliste pesukomplektidega ja lõpetades õhtukleitidega, laita ei olnud ka kinga- ja saapavalik.

Lõpuks, kui ligi kolm tundi koristatud oli, saadi teada, kui palju tegelikult sodi kokku korjati. Endalegi üllatuseks likvideeriti klassiga kokku pea kaks tonni prügi.