Järvamaa

Palu pargi koristustalgud

Asutasime külaseltsi ja otsustasime oma koduküla rahva jaoks kooskäimise koha, parki katusealuse ehitada. Võib-olla saab ka lavapõranda, et kui jaanipäeva pidada, saab ka tantsida. 

Koeru vana kalmistu korrastamine

Töö edenes kiiremini, kui olin arvestanud, supp oleks võinud olla kohal aegsamini. Hindasin tööjõuvajadust üle, saabunud hulgast rahvast piisas täiesti (talgukohti 30). Lepiti kokku, et kalmistul korraldatakse talgud 2x aastas - kevadel ja sügisel. Paar inimest andsid ka lubaduse kohal olla. 

Oisu lasteaia õueala heakord

tänu asjalikele abilistele (Elle Pihelgas ja Urmas Mikola + suur hulk heatahtlikke abivalmis inimesi) sujus kõik tõrgeteta 

Kurla ja Meossaare külade talgud

Mõtlesime, et edaspidi võiks kutsuda sõpru ja külainimesi appi kodustele talgutele. Võib olla paneme sellesisulise üleskutse oma külade kodulehele üles. 

Reineveres Koigi mõisa teenijatemaja varemete puhastamine

Kõik toimis. Oluline on tööohutus, varjualune vihma eest kuhu kõik lahedalt ära mahuvad, Kui meeleolu on hea, tehakse ära selline töö, et vaata ja imesta. Hästi aitab kaasa talguliste üllatamine pisikeste positiivsete nüanssidega. Näiteks nimesildid rinnale ja seljale, tänukirjad, ahjusoojad pirukad jne. 

Päinurme külatalgud 

Istutati küla keskele sirguma tulevane küla jõulupuu.